Orada batarya var, başka bir yere sızma olmazsa, en fazla batarya değişir.Kola bardağının yarısını döktüm laptopa. Kapatma tuşunun oralara döküldü. Dökülür dökülmez ters çevirdim sildim ıslak mendil ve kuru peçeteyle sildim şimdi de altına havlu serip ters yatırdım. Yaşayacak mı?
Bilgisayarı en az 24 saat çalıştırmayın eğer kritik bir noktada kola sıvı halde kaldıysa kısa devre yaptırıp çöp ederKola bardağının yarısını döktüm laptopa. Kapatma tuşunun oralara döküldü. Dökülür dökülmez ters çevirdim sildim ıslak mendil ve kuru peçeteyle sildim şimdi de altına havlu serip ters yatırdım. Yaşayacak mı?
Altındaki tüm vidaları söktüm ama açamadım nasıl açılacak buBir içini açıp bakmanızı öneririm.
Kola bardağının yarısını döktüm laptopa. Kapatma tuşunun oralara döküldü. Dökülür dökülmez ters çevirdim sildim ıslak mendil ve kuru peçeteyle sildim şimdi de altına havlu serip ters yatırdım. Yaşayacak mı?
İnternet'den laptop kapak açma videolarını izleyin elinize kullanmadığınız bir kart alın ve kaptıra kaptıra kartı araya takip sökmeye çalışın ve dikkat edin vidaların yerlerini karıştırmayın.Altındaki tüm vidaları söktüm ama açamadım nasıl açılacak bu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.