Laptopa limonata döküldü

mkt80

Hectopat
Laptopa az miktarda limonata döküldü maalesef. Döküldüğü gibi hemen laptopu kapattım, ters çevirdim ve kuruladım. Kurularken yanlışlıkla laptopu açtım, bir sıkıntı gözükmüyordu ama hemen kapadım sonrasında. Yarın teknik servise götüreceğim. Yapmam gereken başka bir şey var mı? Laptop eskisi gibi çalışır mı, çok yavaşlama mı olur yoksa hiç açılmayabilir mi? Bir de şu an beklerken laptopu ters mi tutmam lazım? Cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopun kapağını açıp ters bir şekilde bekletin içindeki nemi salsın güzelce.

Laptopa az miktarda limonata döküldü maalesef. Döküldüğü gibi hemen laptopu kapattım, ters çevirdim ve kuruladım. Kurularken yanlışlıkla laptopu açtım, bir sıkıntı gözükmüyordu ama hemen kapadım sonrasında. Yarın teknik servise götüreceğim. Yapmam gereken başka bir şey var mı? Laptop eskisi gibi çalışır mı, çok yavaşlama mı olur yoksa hiç açılmayabilir mi? Bir de şu an beklerken laptopu ters mi tutmam lazım? Cevaplarsanız sevinirim.
Bir şekilde kasanın içine girdiyse üzgünüm. Düzeltemezsin.

Servise götürün en iyisi şekerli içecek olduğu için ne olacağı belli olmaz.
İçecek döküldüğü için servis de bir işe yaramayabilir.

Görse de bir şey yapamaz. Benim de başıma geldi bilgisayarcı içecek dökülüyse düzelemez demişti ve benimle aynı kaderi paylaşan laptopları göstermişti.

Kral ben bundan 5-6 sene once 15 yillik Radeon ati ekran kartli PC'yi bozmak icin duzenli olarak gozluk suyu sıktım gunde 10-15 fis direk hava girislerine sık8yordum. Hiçbir şey olmadi

Görse de bir şey yapamaz. Benim de başıma geldi bilgisayarcı içecek dökülüyse düzelemez demişti ve benimle aynı kaderi paylaşan laptopları göstermişti.
Birçok defa teknolojik aletlerime sıvı döktüğüm için biliyorum ki, eğer herhangi bir yeri yanmadıysa profesyonel bir desteğe bile gerek yok.

İçine girdiyse açın temizleyin içini. Eğer girmediğini düşünüyorsan(ki az miktarda demişsin o yüzden girmediğini varsayıyorum) laptopu kapağı açık ters bir şekilde bir süre bıraktıktan sonra dışını bir güzel temizle. Yoksa yapış yapış kalır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı