Laptopa limonata döküldü

mkt80

Hectopat
Laptopa az miktarda limonata döküldü maalesef. Döküldüğü gibi hemen laptopu kapattım, ters çevirdim ve kuruladım. Kurularken yanlışlıkla laptopu açtım, bir sıkıntı gözükmüyordu ama hemen kapadım sonrasında. Yarın teknik servise götüreceğim. Yapmam gereken başka bir şey var mı? Laptop eskisi gibi çalışır mı, çok yavaşlama mı olur yoksa hiç açılmayabilir mi? Bir de şu an beklerken laptopu ters mi tutmam lazım? Cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birçok defa teknolojik aletlerime sıvı döktüğüm için biliyorum ki, eğer herhangi bir yeri yanmadıysa profesyonel bir desteğe bile gerek yok.

İçine girdiyse açın temizleyin içini. Eğer girmediğini düşünüyorsan(ki az miktarda demişsin o yüzden girmediğini varsayıyorum) laptopu kapağı açık ters bir şekilde bir süre bıraktıktan sonra dışını bir güzel temizle. Yoksa yapış yapış kalır.
O zaman benim bilgisayarcı acemi 🙂

Laptopa az miktarda limonata döküldü maalesef. Döküldüğü gibi hemen laptopu kapattım, ters çevirdim ve kuruladım. Kurularken yanlışlıkla laptopu açtım, bir sıkıntı gözükmüyordu ama hemen kapadım sonrasında. Yarın teknik servise götüreceğim. Yapmam gereken başka bir şey var mı? Laptop eskisi gibi çalışır mı, çok yavaşlama mı olur yoksa hiç açılmayabilir mi? Bir de şu an beklerken laptopu ters mi tutmam lazım? Cevaplarsanız sevinirim.
Az miktar demişsin. Kuruduğu zaman buharlaşıp o sıvı gidecektir merak etmeyin. Ayrıca çalışıyorsa da sorun olmaz. Sıvı dökülmesi ani bir yavaşlamaya neden olmaz. Ya çalışır ya çalışmaz. Çalışıyorsa sorun yoktur. Teknik servise de götürmen iyi olur. Ters tutabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı