Laptopa limonata döküldü

ibrahim711

Femtopat
Daha fazla  
Laptopumun klavye kısmına döküldü ve hemen ardından bütün kabloları çıkarttım, ondan sonra selpakla bilgisayarı sildim ve klavye kısmını bir bezin üstüne gelecek şekilde bıraktım. Laptop bozulacak mı?

Denemeden bilemezsin aksanlara gitmesiyse çalışmaya devam eder aksanlara gitmişse iki ihtimal var ya direkt görürsün etkiyi ya da uzun vadede zamanla fark edersin.

Eğer cidden kurulandığına inanıyorsan dene ya da daha çok kurut risk alnaya değmez fön makinesi tut istersen çünkü yine kurumayan yerler olabilir emin olduktan sonra aç.

Kaç saat sonra açayım laptopu.

Ve bataryayı çıkart pirincede koy başka bir yerden gördüm 2016 da açılmış konu ona göz at istersen.

Laptopumun klavye kısmına döküldü ve hemen ardından bütün kabloları çıkarttım, ondan sonra selpakla bilgisayarı sildim ve klavye kısmını bir bezin üstüne gelecek şekilde bıraktım. Laptop bozulacak mı?
Limonatadaki şeker klavyeyi yapış yapış yapabilir hocam. Bende zamanında şekerli çay dökmüştüm. Donanımsal bir sorun olmadı ama sizin bilgisayarınızda olmayacağı anlamına gelmez maalesef...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı