Laptopa M.2 PCI-e SSD uyar mı?

Öztürk Süren

Centipat
Laptopımda M.2 SSD giriş yeri var, girişi HP EX900 3D SSD ile uyuyor fakat böyle bir SSD'de alsam yine de olur mu? Olmaz diye düşünüyorum ama yine de sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
attığım ssdlerin uçları farklı olduğu için sormak istedim benim laptopta ilk söylediğim şekilde giriş yeri var ikisinide alırsam bir sıkıntı çıkarmı takarken? birde anakartın hangi çeşidi desteklediğine nerden bakabilirim

Dizüstü bilgisayarının modelini söyleyebilir misin ? Genellikle Dizüstü bilgisayarların altında yazar.

attığım ssdlerin uçları farklı olduğu için sormak istedim benim laptopta ilk söylediğim şekilde giriş yeri var ikisinide alırsam bir sıkıntı çıkarmı takarken? birde anakartın hangi çeşidi desteklediğine nerden bakabilirim

Bilgisayarın üreticisinin sitesinde yazar muhtemelen. Ya da bilgisayar modeli ve M.2 şeklinde aratırsanız internette çıkar belki.

Aşağıdaki sitede yazdığına göre, PCIe var gibi.

Depolama
Hard Drives:
1TB 5400RPM SSH
1TB 7200RPM SSH
Solid State Drives:
128GB/256GB/512GB SATA3 SSD
Solid State Drives:
256GB/512GB PCIE Gen3X4 SSD

ROG'un bir forumunda bir kullanıcı sadece 256 GB SATA3 M.2 yazmış fakat alakası yok sanırım.

yardımlarınız için çok teşekkürler marka model aynı fakat benim laptopun görünüşü ile attığınız laptopların görünüşü aynı değil cpu-z de gl553ve diye gözüküyor ama Asus FX553VE-DM407 Intel Core i5 7300HQ 8GB 1TB GTX1050Ti Fiyatı asıl laptopun markası modeli böyle asus fx553ve
yardımlarınız için çok teşekkürler marka model aynı fakat benim laptopun görünüşü ile attığınız laptopların görünüşü aynı değil cpu-z de gl553ve diye gözüküyor ama Asus FX553VE-DM407 Intel Core i5 7300HQ 8GB 1TB GTX1050Ti Fiyatı asıl laptopun markası modeli böyle asus fx553ve
bütün sistemi modeli aynı ama görünüşü farklı çok garip

bütün sistemi modeli aynı ama görünüşü farklı çok garip
Görebileceğin gibi sadece sata3 ssd desteği var sanırım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı