Valla o an düşünemedim biraz geçtikten sonra aynı problemleri yaşayan kişilere baktım öyle yapın diyenler olmuş onlara güvenmek zorunda kaldım.Hocam V koymasaydınız keşke anakart üzerinden aka aka gitmiştir maden suyu.
Kurutma makinesi ile iyice yayılmaz mı ben mi yanloş biliyorum.İçini açmanız mümkünse yakından olmayacak şekilde saç kurutma makinesi yardımıyla maden suyunun buharlaşmasını sağlayabilirsiniz.
Arka kapağını açmam yeterli mi yoksa klavye dahil ön tarafını da açıp mı koymalıyımPirinçlerin içinde bekletmek ıslaklığı emebilir. Bilgisayarınızı pirincin içine gömüp 1 gün bekletin ve sıcak bir ortamda bulunsun.
Kurutma makinesi ile iyice yayılmaz mı ben mi yanloş biliyorum.
Açmayın, içinde tane kalabilir ve bileşenlere zarar verebilir. Zaten bilgisayarın yeterince açıklığı var, suyu emecektir. Dediğim gibi sıcak bir ortamda kalsın, suyun iyice buharlaşması gerek.Kurutma makinesi ile iyice yayılmaz mı ben mi yanloş biliyorum.
Arka kapağını açmam yeterli mi yoksa klavye dahil ön tarafını da açıp mı koymalıyım
Peki klavyeyi çıkartıp yüzeysel temizlemeliyim yoksa arka kapağını da kapatıp pirince mi koyayım.Açmayın, içinde tane kalabilir ve bileşenlere zarar verebilir. Zaten bilgisayarın yeterince açıklığı var, suyu emecektir. Dediğim gibi sıcak bir ortamda kalsın, suyun iyice buharlaşması gerek.
Klavyeyi yüzeysel temizlemenizi öneririm. İlk olarak klavyeyi temizleyin hatta.Peki klavyeyi çıkartıp yüzeysel temizlemeliyim yoksa arka kapağını da kapatıp pirince mi koyayım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.