Laptopa meyve suyu döküldü

ahmettgündüz

Decapat
Daha fazla  
Şimdi yaklaşık 2 gün önce oyun oynarken klavyeye meyve suyu döküldü. Öyle bir reflekse ters döndürdüm ki bilgisayarı ben bile anlayamadım bardağın tam dökülmesine bile izin vermemişim. Tabii ki hemen fişini çektim falan bir süre sonra kontrol ettim hiçbir sıkıntısı yoktu. Sonraki gün tekrar çalıştırdım sorunsuz bir şekilde çalışıyor klavyede de sıkıntı yok tabii şekerden zor basılması dışında. Servise gönderme işini aileme söylesem çok kızarlar yapabileceğim bir şey yok, sorun çıkarır mı çok korkuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ailen çok katı ve kızgın kişiler değilse söyle yollasınlar, klavye temizliği yapılsın sonradan daha kötü olunca daha çok kızabilirler sonuçta

Ben de laptopa nescafe dökmüştüm ve 4 yıl sorun çıkartmadan kullandım. Daha sonra bakımını yaparken söküp baktığımda sadece klavyede lekeler vardı, temizlemek 5 dakikamı aldı. Eğer temizleme imkanınız yoksa yapacak birşey yok. Sorun çıkartacağını düşünmüyorum.

Ben de laptopa nescafe dökmüştüm ve 4 yıl sorun çıkartmadan kullandım. Daha sonra bakımını yaparken söküp baktığımda sadece klavyede lekeler vardı, temizlemek 5 dakikamı aldı. Eğer temizleme imkanınız yoksa yapacak birşey yok. Sorun çıkartacağını düşünmüyorum.
şekersiz kahveyse sorun olmamıştır da şeker yapış yapış oluyor uzun süre öyle durursa

Şekersiz kahveyse sorun olmamıştır da şeker yapış yapış oluyor uzun süre öyle durursa

Yok klavye değil sıkıntı kolayca çıkabiliyor benimkiler tek tek açıp temizlerim orası sıkıntı değil de bilgisayarın anakartı falan sonra da sorun çıkarır mı biraz overthinking gibi sorunlarım var da çok kafama takılır sonra

Yok klavye değil sıkıntı kolayca çıkabiliyor benimkiler tek tek açıp temizlerim orası sıkıntı değil de bilgisayarın anakartı falan sonra da sorun çıkarır mı biraz overthinking gibi sorunlarım var da çok kafama takılır sonra
Hocam meyve suyu anakarta temas etmiş olsaydı şuan bilgisayar açılmıyor olurdu zaten. Sadece klavye yapış yapış olur. Onun dışında uzun vadede sorun çıkartmaz.

laptop anakartlarının bir bölümü yok, eğer o tarafa denk geldiyse anakarta değmemiştir bile

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı