Laptopa Monitör Alınırken nelere dikkat edilmeli?

500 lira bütçem var :(
O zaman sana tek önerim var AOC alma! Neden diyecek olursan bende var ve aldıktan 3 hafta sonra bacağı kırıldı.Vurmuş olsam da kırılsa sıkıntı yok ama içindeki plasik çürümüş ondan oyun oynarken düştü bi anda çok korkmuştum😃

Açıkçası ben olsam hiç bir şeye dikkat etmem. MS desen laptop ekranı sanki 1ms gibiymiş gibi ms de dikkat etmem hz desen zaten 60 hz 75 'e overclocklanabiliyor.

Masana sığıyorsa neden almayasınki ? :) Ama eğer güçlü bir bilgisayar ise ultrawide monitörleri tavsiye ederim.

Özelleştirilmiş çözünürlük ile yapılabiliyor ve zararı da yok.

Çözünürlük ile alakası yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben burdan biliyorum.

O zaman sana tek önerim var AOC alma! Neden diyecek olursan bende var ve aldıktan 3 hafta sonra bacağı kırıldı.Vurmuş olsam da kırılsa sıkıntı yok ama içindeki plasik çürümüş ondan oyun oynarken düştü bi anda çok korkmuştum😃
4 yıldır AOC kullanıyorum sıkıntı çıkmadı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı