Laptop'a monitör nasıl bağlanır ve ayarlanır?

SOLES

Hectopat
Katılım
24 Haziran 2022
Mesajlar
1.881
Çözümler
2
Yer
Bursa
Arkadaşlar olayın basit olduğunu biliyorum fakat tam bilgi almak istiyorum. Şu an kullandığım laptopa harici monitör bağlayacağım. Laptop ekranı ile hiçbir işim olmayacak, aynı laptopu kullandığım şekilde monitörü kullanmak için "Win+p, sadece ikinci ekran" seçmek yeterli mi yoksa başka ayar lazım mı? Laptopu açtığım an laptop ekranında hiçbir şey olmasın, her şey monitörde gözüksün istiyorum.
 
Ben öyle kullanıyorum HDMI takıp sadece Win + P'den 2. ekran yapmanız yeterli hatta isterseniz monitörün yanına laptopu koyup laptopun ekranını 2. ekran yapabilirsiniz geçişli öylede güzel olur.
 
Ben öyle kullanıyorum HDMI takıp sadece Win + P'den 2. ekran yapmanız yeterli hatta isterseniz monitörün yanına laptopu koyup laptopun ekranını 2. ekran yapabilirsiniz geçişli öylede güzel olur.
2. Ekran olarak kullansam yeterli fakat kapatıp açarken normal masaüstü gibi monitörden mi açılacak yoksa hep ayarlamam mı lazım?
 
2. ekran olarak kullansam yeterli fakat kapatıp açarken normal masaüstü gibi monitörden mi açılacak yoksa hep ayarlamam mı lazım?

Benimki otomatik 2. monitörde açılıyor laptop ekranını kapatıyor. Ayrıca ekranları yinele seçeneğini asla kullanmayın çok FPS düşürüyor.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı