Laptopa monitör takılırsa performans artar mı?

ugurwq

Centipat
Daha fazla  
Soru saçma gelebilir ama bayağı bir süredir merak ediyorum. Örnek verelim eski bir laptopum var Valorant da Low ayarlara alınca 70-90FPS görüyor ama 60 Hz şimdi ben 144 Hz monitör alsam hala 60 FPS mi görürüm yoksa 70-90 arası mı görürüm? Yani performans artar mı yoksa sadece görüntü aktarıp 60 FPS göstermeye devam mı eder?

Monitöre bağlanınca kötüyse daha kasabilir bile belki ben yanlış biliyorumdur fakat 20 FPS fazla almak çok işine yaramaz monitör boştaysa dene fakat farkı hissetmen çok zor.

Soru saçma gelebilir ama bayağı bir süredir merak ediyorum. Örnek verelim eski bir laptopum var Valorant da Low ayarlara alınca 70-90FPS görüyor ama 60 Hz şimdi ben 144 Hz monitör alsam hala 60 FPS mi görürüm yoksa 70-90 arası mı görürüm? Yani performans artar mı yoksa sadece görüntü aktarıp 60 FPS göstermeye devam mı eder?
Performansta değişim olmaz ama monitör 144hz olacağı için aldığın fps değerlerinin karşılığını 144HZ ye kadar görebilirsin yani laptop ekranı olan 60HZ e sınırlı kalmadığından, ekranda göreceğin kare sayısı artar doğal olarak daha akışkan bir oyun deneyimi yaşarsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı