Laptopa Monitör Takınca Ekran Kartı Devre Dışı Kalıyor

Daimos

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar son 10 gündür dizüstü bilgisayara harici ekran taktığımda belirli bir süre sonra eğer ki oyundaysam ekran kartı devre dışı kalıyor sadece sesler geliyor onlarda bozuk geliyor güç tuşuna basılı tutup kapatıp açmadan düzelmiyor. Aynı sorun laptop ekranından oyun oynadığım zaman olmuyor. Laptop ekranında oynarken biraz süre geçtikten sonra harici monitörün kablosunu laptop a taktığım zaman direk ekran kartı tekrardan çalışmayı kesiyor. Sürücüleri güncelledim olmadı sildim tekrar olmadı bios u default ayarlara aldım yine düzelmedi. Başka neler denemem gerektiğini bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim.

Ekranda sorun yok çünkü masaüstü bilgisayarıma bağladığımda kapanma olmuyor. Bilgisayara format attım yine düzelmedi. 144hz den 60hz e çektim ayarlardan artık ekran daha geç kapanıyor hatta bazen hiç kapanmıyor. Sadece dp bağlantı ile bağlayabiliyorum ekranı. HDMI takınca VIDEO_DXGKRNL_FATAL_ERROR diye mavi ekran veriyor ve hiçbir şekilde pc hdmı bağlı kaldığı sürece pc açılmıyor. Artık ekran kartında problem olduğunu düşünmeye başladım çünkü hiçbir ısınma olmuyor ekran kartında ve ben bu olay olmadan 3-4 gün önce termal macunu ve fanları temizlemiştim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı