Dursun Papi
Hectopat
Var ancak otomatik yapıyo onu sanırım,bulunduğum konuma göre.Ayarlarda 2.4 ve 5 GHz ayrı ayrı çıkmıyor.Wi-Fi 2.4 GHz bandındaysa gayet normal bir bakın 5G desteği var mı modemin.
Var ancak otomatik yapıyo onu sanırım,bulunduğum konuma göre.Ayarlarda 2.4 ve 5 GHz ayrı ayrı çıkmıyor.Wi-Fi 2.4 GHz bandındaysa gayet normal bir bakın 5G desteği var mı modemin.
Var ancak otomatik yapıyor onu sanırım, bulunduğum konuma göre. Ayarlarda 2.4 ve 5 GHz ayrı ayrı çıkmıyor.
Ben araştırdığım kadarıyla otomatik geçiş yapıyor 2.4 ve 5 olarak wifi.Biraz önce denedim hiç oynanacak gibi değil maalesef kasma çok.Ps portal almayı düşünüyodum ama o nasıl olur acaba bilemedim.Benim modemin yönetici ayarlarında vardı ama bizim modem eski olduğu için desteklemiyor. Baktınız mı Yönetici ayarlarına.
Ps portal işinize yaramaz elde oyun oynamayı sevmiyorsanız. Capture card alın geçin.Ben araştırdığım kadarıyla otomatik geçiş yapıyor 2.4 ve 5 olarak wifi.Biraz önce denedim hiç oynanacak gibi değil maalesef kasma çok.Ps portal almayı düşünüyodum ama o nasıl olur acaba bilemedim.
Elde oyun oynamayı çok severim ama bu da remote play mantığıyla çalıştığı için kasma olacağından endişeleniyorum.Ps portal işinize yaramaz elde oyun oynamayı sevmiyorsanız. Capture card alın geçin.
Bu int le aynı şekilde olabilir.Elde oyun oynamayı çok severim ama bu da remote play mantığıyla çalıştığı için kasma olacağından endişeleniyorum.
Ben araştırdığım kadarıyla otomatik geçiş yapıyor 2.4 ve 5 olarak Wi-Fi. Biraz önce denedim hiç oynanacak gibi değil maalesef kasma çok. PS portal almayı düşünüyordum ama o nasıl olur acaba bilemedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.