Laptopa RAM modeli önerisi

Krak3n_0

Decapat
Daha fazla  
Selam. Bilgisayarım çok yavaş. RAM takviyesi yapmayı düşünüyorum. Şu anda 2 GB RAM takılı. RAM takviyesi yaparsam hızlanacağını düşüyorum en azında Chrome da veya hızlı uygulama geçişleri yaparken. Sizce faydası olur mu? Labtobum en fazla kaç GB RAM destekler? Diğer konu ise bu bilgisayara (ASUS X541s veya X541sa emin değilim) uygun model önerinizi bekliyorum. Bazı ekran görüntüleri koyacağım.

Dosya Ekleri

• Ekran Alınt1ısı.JPG
    Ekran Alınt1ısı.JPG
    55,7 KB · Görüntüleme: 27
  • Ekran A1212lıntısı.JPG
    Ekran A1212lıntısı.JPG
    68,5 KB · Görüntüleme: 26
  • Ekran Alı12tısı.JPG
    Ekran Alı12tısı.JPG
    63,8 KB · Görüntüleme: 23
  • Ekran Alın333tısı.JPG
    Ekran Alın333tısı.JPG
    43,4 KB · Görüntüleme: 17
  • Ekran Alı33ntısı.JPG
    Ekran Alı33ntısı.JPG
    40,8 KB · Görüntüleme: 24
  • Ekran2Alıntısı.JPG
    Ekran2Alıntısı.JPG
    46,5 KB · Görüntüleme: 25
Maks 8 destekliyor , tek slotmu çift slotmu pc nizin bilmiyorum tam model ismi lazım.Çift ise 4+4 , tek ise 8 şeklinde yapın.

Maksimum 8 destekliyor, tek slotmu çift slotmu PC nizin bilmiyorum tam model ismi lazım. Çift ise 4+4, tek ise 8 şeklinde yapın.

2 slot diye duymuştum, emin değilim. 2 slot veya tek slot olsa dahi ben 2 GB RAM'i çıkarıp direkt 8 GB RAM taksam yine olur mu? Bİr şey değişir mi?

4+4 daha sağlıklı ama 8 de olur tek.

Yardımın için sağ ol fakat tek kafama takılan DDR3 ve DDRL farkı. Bilgisayarın modeli ASUS X541SA. Bir de internette voltuda önemli diyorlar. 1.35 veya 1.5 volt gibi. Sence hangisi bana uyar? Veya bu kadar detay önemli mi?

Yardımın için sağ ol fakat tek kafama takılan DDR3 ve DDRL farkı. Bilgisayarın modeli ASUS X541SA. Bir de internette voltuda önemli diyorlar. 1.35 veya 1.5 volt gibi. Sence hangisi bana uyar? Veya bu kadar detay önemli mi?
Sahip olduğunuz işlemci DDR3L destekliyor. L burda 1.35 ve 1.5 desteği olduğu anlamına gelir.DDR3 1,5 volt destekler burda avantajınız var yani , 2 türlüde olur.

Sahip olduğunuz işlemci DDR3L destekliyor. L burada 1.35 ve 1.5 desteği olduğu anlamına gelir. DDR3 1,5 volt destekler burada avantajınız var yani, 2 türlüde olur.

Yanıtın ve yardımın için sağ ol. Biraz daha araştırdım. ASUS X541salar bellek yükseltme desteklemiyor diyorlar. Sanırım anakartta veya değiştirelimeyecek bir yerde

Technopat Haberler

Geri
Yukarı