Laptopa RAM Önerisi

Hocam son zamanlarda ben de bu konu ile alakalı araştırma yaptım.(Kendi laptopuma ram alcağım için) MHZ CL ve Marka konusuna dikkat etmen lazım. Bir de bütçe söylersen yardımcı olayım

Soket falan yazman lazım hadi onu geçtim eğer içinde RAM varsa farklı frekans veya modele sahip RAM alamazsınız. İçindeki RAM'i sökmeniz gerekir.

Soket falan yazman lazım hadi onu geçtim eğer içinde RAM varsa farklı frekans veya modele sahip RAM alamazsınız. İçindeki RAM'i sökmeniz gerekir.
Yanlış bilgi vermeyin lütfen çok eski olmadığı sürece piyasada aynı frekans çalışan,cl değerleri aynı olan hatta markası bile aynı olan ramlar bulunabilir. Yani RAM'İ SÖKMESİ GEREKMEZ

Reis demek istediğim şu eğer RAM modelini bilmiyor ise kafasına göre RAM alamaz alırsa büyük ihtimal frekans ve CL değerleri tutmayacaktır bu sebeple eski RAM ile aynı anda kullanılamaz o yüzden modelini yazması gerektiğini söyledim.

Yanlış bilgi vermeyin lütfen çok eski olmadığı sürece piyasada aynı frekans çalışan, CL değerleri aynı olan hatta markası bile aynı olan RAM'lar bulunabilir. Yani RAM'i sökmesi gerekmez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı