Laptopa RAM takmak

g0khan_02

Decapat
Arkadaşlar öncelikle sitede yeniyim biraz gezdim ama istediğim cevabı bulamadım sitede bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?
Sorum şu benim laptopun ekran kartı Geforce GT 540m ve bu PUBG mobile emülatörde acayip kasma yapıyor RAM takviyesi yaptım ama yine de kasıyor şu an 8 GB RAM mevcut ekran kartı normalde 2 GB görünüyordu RAM taktıktan sonra 6 GB görünmeye başladı çözümü var mıdır? Bu kadar karışık yazamama rağmen okuyan ve fikir veren herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar öncelikle sitede yeniyim biraz gezdim ama istediğim cevabı bulamadım sitede bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?
Sorum şu benim laptopun ekran kartı Geforce GT 540m ve bu PUBG mobile emülatörde acayip kasma yapıyor RAM takviyesi yaptım ama yine de kasıyor şu an 8 GB RAM mevcut ekran kartı normalde 2 GB görünüyordu RAM taktıktan sonra 6 GB görünmeye başladı çözümü var mıdır? Bu kadar karışık yazamama rağmen okuyan ve fikir veren herkese teşekkürler.

Tam olarak sormak istediğin şey ne o anlaşılmıyor 6GB gözüküyor dediğin paylaşımlı paylaşımsız muhabbetidir muhtemelen Intel ve Nvidia.

Aynen öyle arkadaşın dediği gibi dxdiagtan baktıysan eğer toplam 6 görmen gayet normal ilk kullandığım laptoplardan artık baya eskidi kasmasının sebebi yetersiz kalmasından dolayı. Ayrıca tüm olay ram değildir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı