Yok yanına ekleyeceğim hocam. Eminsiniz, bir şey olmaz değil mi hocam? Bu dosyalar benim için gerçekten önemli.Önceki SSD/HDD çıkarılıp yeni bir SSD takılacaksa dosyalarınız eski SSD/HDD içinde kalır, yanına ekleyecekseniz bir şey olmaz.
Yok yanına ekleyeceğim hocam. Eminsiniz, bir şey olmaz değil mi hocam? Bu dosyalar benim için gerçekten önemli.
Şu an takılı SSD/HDD'ye dokunmadığınız sürece bir şey olmaz.Yok yanına ekleyeceğim hocam. Eminsiniz, bir şey olmaz değil mi hocam? Bu dosyalar benim için gerçekten önemli.
Ekstra olarak ekleyeceğim ama SSD'yi, basit bir flasha atılmayacak kadar büyük dosyalar var. O yüzden sormak istedim yoksa gidip bi 250 gblık bir flash bulmam lazım.RAM takarsan bir şey olmaz dosyalarını flasha at yeni diske at yoksa tabii ki silinir.
Ne teknik servisi?O zaman teknik servisi aramakta fayda var.
Hocam bir de uyumlu SSD'yi öğrenmek için aradım yetkili servisi. Göndermeden anlayamazsınız dedi. Laptopu açıp bakmak lazımmış. Doğru mu bu? Bir SSD için 2-3 hafta bekleyemeyeceğim.Ne teknik servisi?Alt tarafı ekstra SSD ekliyor arkadaş, şu an kullandığına format veya sıfırlama yapmadığı sürece dosyalarına bir şey olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.