Laptopa RAM yükseltme, SSD değiştirme ve termal macun değiştirme sonrası Valorant'ta FPS düştü

berıoeww

Yoctopat
Daha fazla  
Kız arkadaşımın laptopuna artı olarak 8 GB RAM ve eski HDD yerine yeni 480GB'lık SSD taktım ve bunlarla birlikte termal macun değiştirdim. Yeni SSD'ye flash ile Windows kurdum. Eskiden Valorant'ta 60-70 FPS alan bilgisayar şu an sabit 13 FPS alıyor ve istemci sorunu diyor. Termal macunu sıkarken dağıtmadım bastırınca dağılır diye düşündüm ama laptopta aman aman bir ısınma yok. Sorun nedir sizce? RAM söküp eski RAM'i taktığımda da yine aynısı oluyor, bir şey değişmiyor. Ne yapmalıyım?

Driver güncellemeniz gerek ilk PC'yi aldığımda aynı sorun bende de vardı driver güncelledikten sonra normale döndü.

Hocam NVIDIA App'dan yükledim ama devam ediyor

Hocam tam olarak nereden yapmam lazm onu ekran kartını güncelledim

Şunu dene masaüstünde sağ tıkla nvadia Denetim Masası'na bas sonra tercih edilen grafik işlemcisini yükseği seç bunun dışında manuel kur driverları, şunu da kurmadıysan kur Windows, un DirectX.

Şunu dene masaüstünde sağ tıkla nvadia Denetim Masası'na bas sonra tercih edilen grafik işlemcisini yükseği seç bunun dışında manuel kur driverları, şunu da kurmadıysan kur Windows, un DirectX.
Tamam teşekkür ederim akşam deneyeceğim olmazsa buraya yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…