- Makaleler
- 2
Bu laptop çok eski. Eğer yakın zamanda yeni pc almayacaksanız bana göre mantıksız. Ama elinizdeki laptop biraz da olsa hızlanır ama FPS değerlerinde önemli bir artış olmayacaktır.
SSD ve RAM alınca muhakkak Windows 10'a geçin Windows 7 desteği bitti.Şu an malum kurlar vb. pek bir bilgisayar alınacağını zannetmiyorum cevaplarınız için teşekkürler.![]()
Hiçbir şey değişmez şahsen SSD zaten FPS'yi arttırmıyor ve RAM'inde fazla işe yarayacağını sanmıyorum işlemci ve ekran kartı eski olduğu için.
Peki laptopu Windows 10 yapsam bir şey değişir mi çok bir performans değişimi olur mu?
Şu anki laptop:
i5-2430M 2.40 - 3.00 GHz.
GT 520M (1GB)
500 GB HDD.
4 GB RAM.
Bu laptopa 8 GB RAM ve SSD ekleyip termal macun değişimi yaparsam oyunlarda (CS:GO, PUBG Lite vb.) ne kadar FPS artışı olur veya mantıklı olur mu?
Ciddi olamazsın. i5 5. nesil gt 940m ile 30 fps alamıyordum. Ki RAM 8 diAynı laptop bende var RAM'ı 6 GB yaptım GTA 5'de 30 FPS alırken 60'a kadar çıkıyor artık. PUBG Lite 120 FPS.
Ciddi olamazsın. i5 5. nesil GT 940M ile 30 FPS alamıyordum. Ki RAM 8'di.
Şu anki laptop:
i5-2430M 2.40 - 3.00 GHz.
GT 520M (1GB)
500 GB HDD.
4 GB RAM.
Bu laptopa 8 GB RAM ve SSD ekleyip termal macun değişimi yaparsam oyunlarda ( CS:GO, PUBG Lite vb.) Ne kadar FPS artışı olur veya mantıklı olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.