Bunu deneLaptopuma masaüstü bilgisayarımdaki SATA 3.5 HDD bağlamak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
3.5" kutusu alıp USB üzerinden bağlayabilirsin harici hdd gibi, onun dışında laptopun 1998 modelse kasada yer olabilir.Laptopuma masaüstü bilgisayarımdaki SATA 3.5 HDD bağlamak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Laptopuma masaüstü bilgisayarımdaki SATA 3.5 HDD bağlamak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Hocam diske işletim sistemi kuracağım masaüstünde çalıştırmak için.Takılmaz 2.5 takılır. 3.5 büyük bir disk. 2.5 da pahalı değil. Harici kullanırsın 3.5.
Çok pahalı.
Laptop 2023 model.3.5" kutusu alıp USB üzerinden bağlayabilirsin harici hdd gibi, onun dışında laptopun 1998 modelse kasada yer olabilir.
2020:
3.5" HDD Laptop için kullanılır mı?
Merhabalar elimde 3.5 inçlik bir harddisk var bunu laptopa bağlayabilir miyim? Bağlamak için ne gereklidir?www.technopat.net
2021:
3.5"HDD nasıl laptopta kullanılır?
Eski masaüstünden kalma 3.5" HDD'yi nasıl laptopta kullanabilirim? Galiba bu iş için HDD kutuları mevcut fakat ben bulamadım bana en uygun bütçeli seçenekleri atabilir misiniz? Ya da farklı yol var mı?www.technopat.net
İşletim sistemini USB'ye kurup veya CD/DVD rom ile doğrudan masaüstüne kurabilirsin. Ekran kartın mı yok ya da monitör?Hocam diske işletim sistemi kuracağım masaüstünde çalıştırmak için.
Çok pahalı.
Laptop 2023 model.
Monitör yok. TV'ye de CD ile format atmak için bağlayınca görüntü gelmiyor. O yüzden HDD'ye işletim sistemini kurup masaüstüne geri takacağım.İşletim sistemini USB'ye kurup veya CD/DVD rom ile doğrudan masaüstüne kurabilirsin. Ekran kartın mı yok ya da monitör?
Sürücü kurulumları sebebiyle masaüstünü açtığında problem yaşatacak ileri seviye bir kullanıcı olmadığın için de formatsız çözemezsin gene, şu anki durum bunu gösteriyor. İşini kolaylayacak pahalı dediklerin dışındaki öneriler, komşudan geçici monitör ödünç alman veya mahalle bilgisayarcısına kasayı götürüp hallettirmen.Monitör yok. TV'ye de CD ile format atmak için bağlayınca görüntü gelmiyor. O yüzden HDD'ye işletim sistemini kurup masaüstüne geri takacağım.
Cevaplarınız için teşekkürler. Hepsiburada'dan böyle bir dönüştürücü aldım. SATA 2.5 HDD'lerde direk tak çalıştır olarak çalışıyormuş. SATA 3.5 HDD'lerde 12v 2A adaptör gerekliymiş. Bir yerde okuduğuma göre çoğu modem adaptörleri uyuyormuş. Ürün elime ulaşınca çalışıp çalışmadığını belirtirim. Bununla ilgili bir rehberde hazırlamayı düşünüyorum. Hepinize iyi günler dilerim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.