Laptopa SATA 3.5 HDD nasıl takılır?

• Konuyu başlatan 830349
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 403

830349

Decipat
Makaleler
14
Laptopuma masaüstü bilgisayarımdaki SATA 3.5 HDD bağlamak istiyorum. Nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopuma masaüstü bilgisayarımdaki SATA 3.5 HDD bağlamak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
3.5" kutusu alıp USB üzerinden bağlayabilirsin harici hdd gibi, onun dışında laptopun 1998 modelse kasada yer olabilir.

2020:

2021:

Takılmaz 2.5 takılır. 3.5 büyük bir disk. 2.5 da pahalı değil. Harici kullanırsın 3.5.
Hocam diske işletim sistemi kuracağım masaüstünde çalıştırmak için.

Çok pahalı.

Laptop 2023 model.

Son düzenleme:
Hocam diske işletim sistemi kuracağım masaüstünde çalıştırmak için.

Çok pahalı.

Laptop 2023 model.
İşletim sistemini USB'ye kurup veya CD/DVD rom ile doğrudan masaüstüne kurabilirsin. Ekran kartın mı yok ya da monitör?

İşletim sistemini USB'ye kurup veya CD/DVD rom ile doğrudan masaüstüne kurabilirsin. Ekran kartın mı yok ya da monitör?
Monitör yok. TV'ye de CD ile format atmak için bağlayınca görüntü gelmiyor. O yüzden HDD'ye işletim sistemini kurup masaüstüne geri takacağım.

Monitör yok. TV'ye de CD ile format atmak için bağlayınca görüntü gelmiyor. O yüzden HDD'ye işletim sistemini kurup masaüstüne geri takacağım.
Sürücü kurulumları sebebiyle masaüstünü açtığında problem yaşatacak ileri seviye bir kullanıcı olmadığın için de formatsız çözemezsin gene, şu anki durum bunu gösteriyor. İşini kolaylayacak pahalı dediklerin dışındaki öneriler, komşudan geçici monitör ödünç alman veya mahalle bilgisayarcısına kasayı götürüp hallettirmen.

Cevaplarınız için teşekkürler. Hepsiburada'dan böyle bir dönüştürücü aldım. Sata 2.5 HDD'lerde direk tak çalıştır olarak çalışıyormuş. Sata 3.5 HDD'lerde 12V 2A adaptör gerekliymiş. Bir yerde okuduğuma göre çoğu modem adaptörleri uyuyormuş. Ürün elime ulaşınca çalışıp çalışmadığını belirtirim. Bununla ilgili bir rehberde hazırlamayı düşünüyorum. Hepinize iyi günler dilerim

Aynısı bende var ve çalışıyor bir sıkıntısını görmedim. Bazen 10 dakika falan hiçbir şey yapmazsanız artık USB olarak Windows'a gözükmez. Yani aygıt çıkarmış gibi olursunuz. Ama kullanmaya devam ederseniz örneğin oyun tarzı şeyler oynarsanız ondan, böyle bir hata olmaz. İyi günler. İyi sosyaller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…