Laptop'a SIM takılabilir mi?

kingthecrows

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Benim Vodafone'da her şey sınırsız bir hattım var ve bu tarifede nedenini anlamadığım şekilde 15GB hotspot sınırı var. KYK'da kalıyorum ve bu 15GB yeterli olmuyor (GSB tek diş çekiyor.) Birkaç tane anakarta takılan eklentiler gördüm ama bilemedim almak konusunda. Ben bu simi nasıl laptopa bağlayabilirim telefona taktığım gibi?

Merhaba. Benim Vodafone'da her şey sınırsız bir hattım var ve bu tarifede nedenini anlamadığım şekilde 15GB hotspot sınırı var. KYK'da kalıyorum ve bu 15GB yeterli olmuyor (GSB tek diş çekiyor.) Birkaç tane anakarta takılan eklentiler gördüm ama bilemedim almak konusunda. Ben bu simi nasıl laptopa bağlayabilirim telefona taktığım gibi?
Bazı cihazlarda giriş oluyor ancak birçoğuna mümkün değil
Bu arada forumda o 15gb sınırını legal bir şekilde kaldırmayı başaran zekasına hayret ettiğim bir arkadaş vardı. Uğraşacaksanız yapılabilir. Bulursam atacağım o makaleyi hatırlayanlar atabilir.

Lenovo Thinkpad gibi kurumsal cihazlarda. NGFF yuvasına GSM modülü takıp, SIM kart yuvasına kart takıp kullanılabiliyor.

Laptopta portu varsa olur. Mesela elimdeki şirket Thinkpad laptobunda hat takılı, kullanıyorum. Yoksa, bende Vodafone'un usb VINN çubuğu var mesela. İçine istediğim sim kartı takıp kullanıyorum. 3G ama iş görüyor lazım olduğunda. Onun gibi bir şeyle takabilirsiniz.

Aynen hocam hatta SMS falan da çekiyorsunuz FaceTime falan 😂😂 hayatımda öyle bir şey görmedim ama. Yapılmışsa helal olsun ama sanmıyorum takılabileceğini
Aslında VINN'la SMS de çekiliyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı