Laptopa sıvı teması olduğu için teknik servis para istiyor

Farklı kısımlarda oksitlenme yoksa ve oksitlenmiş parçalarda temizlik yada değişim yapılırsa bir sorun olacağını sanmıyorum hocam. Kendi laptopumda iki kez sıvı teması yaşadım. İlk temasta sadece touchpad kısmına, tatlı kaşığı kadar kahve dökülmüştü ve cihazı açmadan sadece dışarıdan kuruttum. İkinci temasta kahvaltılık gevreği ve süt dolu bir kase tam klavyenin üstüne devrildi. Ters çevirdim, 1 saat sonra şehrimdeki bilgisayar tamircisine götürdüm. Tamirini yaptılar 1 gece test için kaldı ve ertesi gün teslim aldım. Tamirci erken getirmemin önemli etkisi olduğunu ve oksitlenme olduğunu söyledi, daha önce sıvı teması oldu mu diye sordu. Yani oksitlenmenin nerede ve ne düzeyde olduğu da önemli. Aynı zamanda şans faktörü de var. Güvendiğiniz başka bir tamirci varsa, ondan destek almanız daha iyi olur. Belki getir bakalım der, belki uzun zaman geçmiş değişim yaptır der.
Hocam sadece klavye ve g-coverda varmış oksitlenme. Değişim için 6600 istediler temizleme gibi bir şey yapılıp yapılamayacağını sorduğumda ise teknisyenlerimiz en doğru çözümü önerirler gibisinden bir şeyler söylediler. Şehrimde pek bildiğim tamirci de yok ne yapmam gerektiğini bilemiyorum pek.

Hocam sadece klavye ve g-coverda varmış oksitlenme. Değişim için 6600 istediler temizleme gibi bir şey yapılıp yapılamayacağını sorduğumda ise teknisyenlerimiz en doğru çözümü önerirler gibisinden bir şeyler söylediler. Şehrimde pek bildiğim tamirci de yok ne yapmam gerektiğini bilemiyorum pek.
Hocam orada tercih size kalmış, yanlış yönlendirmek istemem. Fotoğraf isteyip, Google yorumları iyi olan bir tamirciden fikir alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı