Laptopa soda döküldü

frank castle6

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, laptopa soda döküldü döküldükten sonra direk sildim sonra da ters çevirdim v şeklinde fön makinesi falan tuttuk laptop yeni laptop Lenovo'nun 22.000 TL gibi bir fiyati var sizce ne olur bir şey olur mu? Çalıştırmadkk hala bekliyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, laptopa soda döküldü döküldükten sonra direk sildim sonra da ters çevirdim v şeklinde fön makinesi falan tuttuk laptop yeni laptop Lenovo'nun 22.000 TL gibi bir fiyati var sizce ne olur bir şey olur mu? Çalıştırmadkk hala bekliyoruz.
En yakındaki teknik servise götürün ilgilensinler.

Bana kalırsa bilgisayarı hiç açma. Açınca çok farklı tepki de verebilir. Şakası olmaz bu işin. Servise göster. Bir bilgisayarcı açıp bakabilir.

Bir şey olmaz deyip açma bilgisayarı.

Tuzlu suyu güzelce itmişsiniz sisteme. Zaten bataryayı sökemediğiniz için bir şey olacaksa da olmuştur. Bilgisayarın çalıştırılmadan sökülmesi, kontrol edilmesi ve saf su ile yıkanıp temizlenmesi gerekiyor.

Böyle bir durumda önce bilgisayarı kapatıp, bataryayı söküp, üstünde kalan sodayı silmen gerekirdi. Fön makinesiyle nasıl tutarsan tut o kötü bir yöntemdir. Daha çok zarar verir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı