Laptopa SSD Takmak Garanti Dışı Bırakır mı?

Efe ARSLAN

Hectopat
Elimde Monster Abra a5 v12.1.2 var. HDD ile kullanıyorum ve hızından hiç memnum değilim. Bilgisayara SSD taksam garantisi patlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde Monster Abra a5 v12.1.2 var. HDD ile kullanıyorum ve hızından hiç memnum değilim. Bilgisayara SSD taksam garantisi patlar mı?
Takarsın takmasına ama sonra sorun çıkar, götürürsün yetkiliye servise. " Siz bunu açmışsınız garantisi geçmez vs. " laf söylerler söyleyeyim. SSD takmak istersen bayisine götürüp taktırırsan daha iyi olur.

Monster'ın sitesinden alıntılanmıştır.
Cihazımın kasasını açmam veya donanım eklemem ( RAM, SSD, HDD ) garanti dışı bırakır mı ?
Ürününüze fiziksel bir hasar vermediğiniz sürece kasasını açıp bakımlarını yapabilir, uyumlu donanım ilaveleri yapabilirsiniz. Bu durum cihaz garantinizi bozmaz.
Kaynak: S.S.S

Son düzenleme:
@200749
Alıntıladıktan sonra linkte bırakırsanız kaynağı görebilirler, böyle daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

@200749
Alıntıladıktan sonra linkte bırakırsanız kaynağı görebilirler, böyle daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

Kaynak belirtildikten sonra link gereksiz, gene de eklendi.

Takarsın takmasına ama sonra sorun çıkar, götürürsün yetkiliye servise. " Siz bunu açmışsınız garantisi geçmez vs. " laf söylerler söyleyeyim. SSD takmak istersen bayisine götürüp taktırırsan daha iyi olur.
Monster mekaniğe dokunulmadıği sürece bilgisayar üzerinde her işleme izin veriyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı