S
Silinen üye 106715
Ziyaretçi
DVD ROM'un uzunluğu yaklaşık 13 cm. Kalınlığı ise 1.5 cm. 40 TL'ye kadar önerir misiniz? 

Kaç ay oldu hocam? @suatonukAldım sıkıntısız kullanıyorum.Hiper HD402 12.7 mm Notebook Slim Sata HDD Kızak Fiyatı
Hiper HD402 12.7 mm Notebook Slim Sata HDD Kızak en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
N11'e pek sıcak bakmıyorum. Ama önerin için teşekkür ederim12.7mm kalınlığında olan modellerden alacaksın.
![]()
12 7 - n11.com
12 7 n11.com'da. 12 7 modelleri, markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11.com'da sizi bekliyor!www.n11.com
Hocam birazcık hortlatmış gibi olacağım ama bu aparatı bu SSD'yle kullanırsam herhangi sorun yaşanır mı?Galiba 1 ay oldu. HDD'yi takıp deneme amaçlı 320GB dosya kopyaladım 1,5-2 saatte bitti. Dosyalarda herhangi bir bozulma veya kopyalama sürecinde hata olmadı.
Hocam böyle bir şey yapmam mümkün değil. SSD'nin üzerinde vida yeri yok. Birde hocam bilgisayarımın sitesinde "320G/500G/640GB SATA" diye bir ibare var. 120 GB takarsam çalışmayacak mı yani?SSD'yi anakarta direk HDD için ayrılan ilk SATA girişine tak.
Saolun hocamÇalışır. O ibare Laptopun aynı modelin farklı serileri için piyasaya sürülürken içine taktıkları HDD veya SSD kapasitesidir. Örnek olarak K53S ana modeldir, K53SC-K53SV farklı serileridir.
Eğer resimlerine bakıp söylüyorsan buna takılma, görsel hazırlarken gözardı edilebiliyor. SSD üzerinde vida yeri mutlaka olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.