Laptopa SSD taktıktan sonra hoparlör çalışmamaya başladı

MKA Eness

Picopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G770 RTX 3050,16GB Ram,500+500SSD,İ5 11.Nesil.
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, Excalibur G770 laptopuma SATA SSD taktirdiktan sonra hoparlörin jack kablosunu takınca bilgisayar hoparlörü görmüyor hiçbir şekil yardımcı olabilecek varsa sevinirim Windows 11 kullanıyorum format falan attım hiçbir işe yaramadı.

Merhaba arkadaşlar, Excalibur G770 laptopuma SATA SSD taktirdiktan sonra hoparlörin jack kablosunu takınca bilgisayar hoparlörü görmüyor hiçbir şekil yardımcı olabilecek varsa sevinirim Windows 11 kullanıyorum format falan attım hiçbir işe yaramadı.

Sürüçüleri yükledin mi?

SATA SSD taktıktan sonra format mı attınız?
Evet,ssdyi takali 1-2 ay oldu o zamandan beride var ama var çok takmamistim ama artık sıktı biraz o yüzden halletmek istiyorum bı şekil.

Sürüçüleri yükledin mi?
Evet casperin sitesinden herşeyi denedim ama işe yaramadı

Sürüçüleri yükledin mi?

Evet, SSD'yi takali 1-2 ay oldu o zamandan beride var ama var çok takmamistim ama artık sıktı biraz o yüzden halletmek istiyorum bir şekil.

Evet Casper'in sitesinden her şeyi denedim ama işe yaramadı.

Evet Casper'in sitesinden her şeyi denedim ama işe yaramadı.

Cihazın çalışıp çalışmadığını kontorol et.

Evet,ssdyi takali 1-2 ay oldu o zamandan beride var ama var çok takmamistim ama artık sıktı biraz o yüzden halletmek istiyorum bı şekil.

Formatladıktan sonra sürücü düzgün yüklenmemiş olabilir. Aygıt yöneticisini açıp oranın bir fotoğrafını paylaşır mısınız?

Cihazın çalışıp çalışmadığını kontorol et.
Telefona takınca kabloyu hoparlör çalışıyor

Formatladıktan sonra sürücü düzgün yüklenmemiş olabilir. Aygıt yöneticisini açıp oranın bir fotoğrafını paylaşır mısınız?
Normalde USB diye gözükür ama gözükmüyor dediğim gibi başka aygıtlar var USB, nvdia ve k68 kulaklık için kullandıklarım diğerlerini bilmiyorum zaten ses gelmiyor onlardan.

Dosya Ekleri

• IMG-20241215-WA0000.jpg
    IMG-20241215-WA0000.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı