Laptopa SSD taktıktan sonra yapılması gerekenler

xorsen

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, merhabalar. Seyahat ve 2. bilgisayar olarak kullandığım dizüstü bilgisayarımda takılı olan hard diski bilgisayarı çok yavaşlattığı için değiştirmeyi planlıyorum. Bu bilgisayarı sadece medya amacıyla kullandığım için 240GB bir SSD almaya karar verdim. Bilgisayara takılı hard diski söküp yerine yeni SSD'yi taktıktan sonra neler yapmalıyım? Windows'u tekrar kurup anahtar girmem gerekecek mi? Hard diskte önemli bir dosyam yok, bu sebeple tek önemli olan SSD'yi takıp PC'yi çalıştırdıktan sonra Windows ile ilgili hangi adımları izlemem gerekeceği.

Daha stabil çalışması için bence sıfırdan bir kurun.
Kurulumu yaptıktan sonra etkinleştirmek için ürün anahtarı girmem gerekecek mi? Anakarta kayıtlı diye bir bilgi duymuştum ürün anahtarı. Doğru bir bilgi mi bu?
Yeniden kurman gerekecek, USB belleğin hazır mı?
Hayır henüz hazırlamadım bugün yarın hallederim diye planlıyorum.

Hayır henüz hazırlamadım bugün yarın hallederim diye planlıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyla birlikte adımları yaparsın artık. Bilgisayarı sıfır aldın gibi düşün. Aynen bu şekil kuruyorsun.

Arkadaşlar, merhabalar. Seyahat ve 2. bilgisayar olarak kullandığım dizüstü bilgisayarımda takılı olan hard diski bilgisayarı çok yavaşlattığı için değiştirmeyi planlıyorum. Bu bilgisayarı sadece medya amacıyla kullandığım için 240GB bir SSD almaya karar verdim. Bilgisayara takılı hard diski söküp yerine yeni SSD'yi taktıktan sonra neler yapmalıyım? Windows'u tekrar kurup anahtar girmem gerekecek mi? Hard diskte önemli bir dosyam yok, bu sebeple tek önemli olan SSD'yi takıp PC'yi çalıştırdıktan sonra Windows ile ilgili hangi adımları izlemem gerekeceği.
Formattan sonra yapılması gerekenleri yapacaksınız işletim sistemi kurunca. Driver kuracaksınız, günlük programları kuracaksınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyla birlikte adımları yaparsın artık. Bilgisayarı sıfır aldın gibi düşün. Aynen bu şekil kuruyorsun.

2 ay önce sistem topladım hocam kurulumu yaparken bu videodan yararlanmıştım ben de 😄

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı