Laptopa SSD vidası çıkarılmadan SSD takılırsa ne olur?

Ben durumu tam anlayamadım, M.2 SSD'yi vidasız nasıl taktınız? Çift taraflı bant ile mi tutturdunuz? Sabit değilse SSD sorun olabilir. Eğer vida yalama olduysa çıkartmak zorlar. Fiziksel hasar varsa garanti iptal olabilir. Zarar olup olmadığını anlamak için içini açıp bir fotoğraf atma imkanınız var mı?

Ben durumu tam anlayamadım, M.2 SSD'yi vidasız nasıl taktınız? Çift taraflı bant ile mi tutturdunuz? Sabit değilse SSD sorun olabilir. Eğer vida yalama olduysa çıkartmak zorlar. Fiziksel hasar varsa garanti iptal olabilir. Zarar olup olmadığını anlamak için içini açıp bir fotoğraf atma imkanınız var mı?

ASUS TUF A15 SSD vidası çıkmıyor bu konumda fotoğrafı var.
Evet SSD'nin ucuna bant yapıştırıp (ama bandın diğer ucu yapışkan değil) kapağa değmemesi için böyle yaptık. Vida yalama ama laptopta hiçbir hasar yok. Tabii bu fotoğraf bilgisayarcılara gitmeden önceydi onlar da yalamayı ilerletti tabii ki. Ama hasar namına hiçbir şey yok sadece vida yalama.

İstanbul'a giderken içini de açacağım SSD'yi sökmek için. Garantiye vermeden önce. O zaman fotoğraf atıp sizi etiketlesem dönüş sağlayabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet etiketleyebilirsiniz. Ben olsam vidayı çıkartana kadar M.2 SSD takmazdım. Hasar yoksa garantiyi etkileyeceğini düşünmüyorum. Arkaşlar yazmış zaten verirken neler demeniz gerektiğini.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı