Laptopa su döküldü şarjı doluyor ama açılmıyor

AlperenAtıcı

Hectopat
RAM
8
İşlemci
Amd A8-7410
Merhaba yaklaşık 7-8 ay önce laptopa 2. defa su döktüm, ilk defa döküldüğünde kendim kapattim laptopu ama bu seferkinde kendisi kapandı. Dökülünce bütün bağlantıları söktüm tabii, şu an bataryasını taktım ve şarj olduğunu fark ettim. Birkaç site aradim ve 30sn güç tuşuna basılı tutun yaziyordu. Bende aynısını yaptım ve ayni şarjı olmadığı zamanlardaki gibi güç tuşu yanıp söndü. Şu an şarjda bekletmeye patlar diye korkuyorum, bir fikri olan var mı?

20 dakika çok az. Birkaç gün hava akışı olan bir yere, kapaklar açık şekilde bırakmanız gerekir. Batarya, şarj vs. çok yanlış olmuş. Şanslıysanız kuruyunca açılır.

O nasıl olacak hocam?

Hocam biraz YouTube profesörlüğü lazım olabilir. Ayrıca arka kapağı açtığınızda parçalara zarar vermeden kurularsanız bir ihtimal açılır ama HDD hasar görmüş olabilir.

Kesinlikle kendin açma. 7 aydır ellemediğine göre bu işlerden pek anlamıyorsun. Eğer laptop iyi bir şeyse mutlaka güvendiğin bir bilgisayarcıya götür. Ama Uğraşmaya değmezse hiç paranı ve zamanını harcama.

Hocam 7 yıl once en iyisiydi evet, GHz 0.99'du. Zaten açılırsa satıp yeni bir tane almak istiyorum.
Masraf etmeye değmez. 1 ghz makineyi kaça satmayı düşünüyorsun? Bence laptop yakınında sıvı içmemen gerektiğini gösteren bir eser olarak çocuklarına kalsın laptop. 2. seferde akıllanmışsındır umarım.

Masraf etmeye değmez. 1 GHz makineyi kaça satmayı düşünüyorsun? Bence laptop yakınında sıvı içmemen gerektiğini gösteren bir eser olarak çocuklarına kalsın laptop. 2. seferde akıllanmışsındır umarım.

Ne demişler kulağına küpe olsun, brn ilk defa doktugumde akillanmadim kulağındaki küpeyi çıkarttım. 2. defada küpeyi atmanin kötü olduğunu anladım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı