Laptopa termal macun sürmenin faydası nedir?

Oğuzhan Bıyık

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Casper Nirvana A15HE modeli laptopum için termal macun önerisi istiyorum ve bu güne kadar hiç sürmedim (5 yıldan fazla oldu alalı :)). Macunu uyguladıktan sonra ne gibi bir farklılık olur? Sürekli CS:GO oynayan birisiyim maalesef 40-60 FPS arası alıyorum FPS'e bir katkısı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıcaklık değerlerin ne durumda?
5 yıldır içi açılmıyor ve temizlenmiyorsa termal macundan daha kötü olan toz birikintisi, tabakası oluşmuş ve sıcaklığı etkiliyor olabilir. Çok ısınan bir parça throttle yapar. Bu da FPS'e etki eder tabii ki.

Yani termal macunu değiştirmek ve toz almak laptopu rahatlatacak, sıcaklıkları düşürecek ve her hangi bir throttle varsa da artık olmayacak.

Termal macun olarak Xigmatek PTI-G3606 alabilirsin. 20 lira falan gibi bir fiyatı var ve kendi sistemimde de kullanıyorum. Bir sıkıntısı olmadı.

2 ayda veya ayda 1 icini acip tozlari temizliyorum oyun oynarken fanin sesinden bazen oyunun sesini duyamiyorum yarin bir termal macun alip deneyecegim tesekkurler

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı