Laptopa termal macun tek başına sürülebilir mi?

nbelll

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Elimde oyuncu laptopu var. 6 ay önce Termal macun değişimi ve iç bakım yaptırmıştım. Ancak yeniden ısınma problemi ile karşı karşıyayım. Termal macun kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bilgisayarcıya yaptırmaya kalksam 1500-2000 TL fiyat biçiyorlar. Çok pahalı geldi. Ondan dolayı kendim sürmek istiyorum. Önerebileceğiniz marka var mıdır? Ve macun yenilemek çok zor bir iş mi?

Link paylaşamıyorum ama öneriler üzerine bunu aldım hocam: Thermal Grizzly 2gr Kryonaut Extreme Yüksek Kaliteli Termal Macun (TG-KE-002-R) satıcı hepsi burada

Hangi macundan aldınız hocam?

Linkini de paylaşır mısınız?
Hocam merhaba. Bir bilgisayarcıdan fiyat aldım. 450 liraya sürerim dedi. Sizce yaptırayım mı yoksa kendim mi yapayım

Son düzenleme:
Hocam satıcıyı bilmeden bir şey diyemem orijinal mi değil mi. Ama genelde Arctic'in çok sahtesi var piyasada.

Eğer işini hakkıyla yapan bir yer ise bence normal. Zaten hasar tespit bedeli neredeyse o kadar birçok yerde. Ama işini bile biri macun değiştirmişken toz temizliği fan bakımı falan da yapmalı. Bir de sizin macununuzu sürdüğüne de emin olmanızı tavsiye ederim. Ayrıca en azından 4 5 ay garanti falan versin.

Hocam satıcıyı bilmeden bir şey diyemem orijinal mi değil mi. Ama genelde Arctic'in çok sahtesi var piyasada.

Eğer işini hakkıyla yapan bir yer ise bence normal. Zaten hasar tespit bedeli neredeyse o kadar birçok yerde. Ama işini bile biri macun değiştirmişken toz temizliği fan bakımı falan da yapmalı. Bir de sizin macununuzu sürdüğüne de emin olmanızı tavsiye ederim. Ayrıca en azından 4 5 ay garanti falan versin.
Hocam merhaba. Kendimden emin olamadığım için bilgisayarcıya götürdüm. Sağ olsun diğer yere göre daha iyi bir fiyata hem iç bakımını hem de macunu sürdü. Tüm işlemleri gözümün önünde yaptı. En azından nasıl yapıldığını daha iyi anlamış oldum ve kendim yapacağım zaman daha emin olarak yaparım. Normal de açılır açılmaz 60-70 dereceyi görüp fanlar çalışırken şimdi 40 derece civarı seyrediyor. Akşam da oyun oynarken test edeceğim. Sana ve yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum :))

Technopat Haberler

Geri
Yukarı