Laptopa Uygun RAM Bulma

Makaleler
2
Merhaba. Laptopta şu an DDR3 1333 MHz 3 GB RAM takılı. 2+1 olmak üzere. Ben bu RAM'leri çıkarıp tek slot 8 GB 2400 MHz RAM takmak istiyorum ancak alacağım RAM'in laptop ile uyumlu olup olmadığı nasıl anlayabilirim?

Tek slot 8 GB destekleyen dizüstü bilgisayarları pek yoktur ama modeli nedir? 2400 MHz hızlarını yakalamak için DDR4 bir anakarta ihtiyacınız var ve DDR3 hızlarına sahip olduğunuzu yazmışsınız.

Anlamanız için araştırmak gerekir ancak bana dizüstü bilgisayarınızın modelini verirseniz; size yardımcı olurum.

Tek slot 8 GB destekleyen dizüstü bilgisayarları pek yoktur ama modeli nedir? 2400 MHz hızlarını yakalamak için DDR4 bir anakarta ihtiyacınız var ve DDR3 hızlarına sahip olduğunuzu yazmışsınız.

Anlamanız için araştırmak gerekir ancak bana dizüstü bilgisayarınızın modelini verirseniz; size yardımcı olurum.
Acer Aspire 5742G laptop.

8 YADA 16 GB RAM ARIYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    7,9 KB · Görüntüleme: 89
  • 2.png
    2.png
    9,7 KB · Görüntüleme: 90
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı