Laptopa Windows 10 nasıl kurulur?

dwarekithx

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, laptopum normalde Windows 10 idi zaten ben babamın arkadaşına verdim fanı temizlemesi için sonra aldığımda Win 8.1 Pro olmuştu. Birkaç sorunla karşılaştım artık Wi-Fi'de görmüyorum nasıl yapacağım? Bu interneti halledersem direkt Windows 10 kuracağım onu da nasıl kurabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba arkadaşlar, laptopum normalde Windows 10 idi zaten ben babamın arkadaşına verdim fanı temizlemesi için sonra aldığımda Win 8.1 Pro olmuştu. Birkaç sorunla karşılaştım artık Wi-Fi'de görmüyorum nasıl yapacağım? Bu interneti halledersem direkt Windows 10 kuracağım onu da nasıl kurabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Öncelikle Wi-Fi sürücüsünü kurman gerekiyor ki internete erişim sağlayabilesin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öncelikle Wi-Fi driverini kurman gerekiyor ki internete erişim sağlayabilesin.

Peki adam durduk yere niye Win 8.1 Pro yaptı bunu kullanmam daha mı iyi diğerine göre.

Edit: İnternet gözüküyordu bu hata yüzünden yeniden başlattı kendini ondan sonra böyle oldu düzgün kurulmamış hatası aldım.

1673814855608.png

1673814885382.png

1673814909956.png

Aygıt Yöneticisi ağ bağdaştırıcıları Wi-Fi sürücünüze tıklayın özelikler sürücü sürücüyü güncelleştir ve diğerini de resimlerde gösterdim bunları yapıpda olmazsa yeniden başlatın.

Sistem özelliklerini söyler misinz? Ona göre karar verebiliriz.

RAM4 GB Ekran kartıNVIDIA GeForce GT 525M AnakartSATELLITE L755 İşlemci intel(r) Core(tm) i5-2410M CPU @ 2.30GHz (4 CPUs)

Eki Görüntüle 1634487

Eki Görüntüle 1634489

Eki Görüntüle 1634490

Aygıt Yöneticisi ağ bağdaştırıcıları Wi-Fi sürücünüze tıklayın özelikler sürücü sürücüyü güncelleştir ve diğerini de resimlerde gösterdim bunları yapıpda olmazsa yeniden başlatın.

Sağ olun hocam fotoğraflar için deneyeceğim.

RAM4 GB ekran kartınvıdıa GeForce GT 525m anakartsatellıte L755 işlemci Intel(R) Core(tm) i5-2410M CPU @ 2.30GHz (4 cpus)

SSD mi var HDD mi? Sistem Windows 10 için yeterli HDD olsa bile. İnternet işini hallettikten sonra Windows 10'u kurabilirsiniz yükseltme yaparak ya da temiz kurulum ile.

SSD mi var HDD mi? Sistem Windows 10 için yeterli HDD olsa bile. İnternet işini hallettikten sonra Windows 10'u kurabilirsiniz yükseltme yaparak ya da temiz kurulum ile.

İkisi de yok

RAM4 GB Ekran kartıNVIDIA GeForce GT 525M AnakartSATELLITE L755 İşlemci intel(r) Core(tm) i5-2410M CPU @ 2.30GHz (4 CPUs)

Sağ olun hocam fotoğraflar için deneyeceğim.
8.1 daha iyi olmuş bende gt 740m i5 3210m 4x2 120 gb ssd 500 gb hdd var 10 dan 8.1 e geçtim valoda 45 fps daha çok alıyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı