Laptopa yeni bir RAM takıldığında görüntü gelmiyor

yiitgn

Decapat
Daha fazla  
RAM
4gb 2133 mhz
Ekran kartı
mx 130
İşlemci
i3 7020u
Merhaba. Bilgisayarım Acer Aspire A315 53G i37020U olan modeli. Bilgisayarımda anakarta sabit bir şekilde takılmış 4 GB 2133 MHz'lik bir RAM var.
Artık 4 GB yetmediği içi Kingston markasının 8 GB'lık 2133 MHz bir RAM'ini aldım boş olan slota yeni RAM'i taktığımda ekrana görüntü gelmiyor.
Yeni aldığım RAM takılı olan RAM ile aynı MHz değerine sahip ama görüntü alamıyorum.
(Not: Bilgisayardan takılı olan 4 GB'lık RAM'i çıkartamıyorum ve yeni RAM takmak için tek slot var)
Yardımcı olabilecek var mı?

Eğer yanlış değilsem sendeki RAM bu
laptopumda tek slot var ramin ne olduğuna dair fikrim yok eğer bu ram ise bile göremiyorum
laptopun kasasını açtığım zaman sadece tek slot var o da boş görünürde ram yok laptop ta

laptopumda tek slot var ramin ne olduğuna dair fikrim yok eğer bu ram ise bile göremiyorum
laptopun kasasını açtığım zaman sadece tek slot var o da boş görünürde ram yok laptop ta

aldığım yeni ram de bu

Anakarta entegredir.

Sizin ram DDR4 2400 gibi. Siz daha düşük bir frekans almışsınız. Genelde ilk RAM'i öğrenip ona göre aynı marka aynı tip frekansta almakta fayda var. Sizin aldığınız uymamış.

Anakarta entegredir.

Sizin RAM DDR4 2400 gibi. Siz daha düşük bir frekans almışsınız. Genelde ilk RAM'i öğrenip ona göre aynı marka aynı tip frekansta almakta fayda var. Sizin aldığınız uymamış.

1688557152744.png

Burada 2133 MHz olarak gözüküyor CMD'den de sorugladım orada da aynı MHz'yi gösteriyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı