Laptopa yeni takılan SSD sonrası açılmıyor

KIDsErBIA

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
8 GB RAM, 480 GB SSD,
Intel Core i3 5005 - 2.00 GHz,
Intel HD Graphics 5500 - VRAM: 128 MB,
32 bit 60 Hz ekran
Dün laptopa SSD taktım açtım hiçbir şey yapmadım kapattım sabah açtım boylebir hata verdi nasıl çözebilirim?
Not: SSD sabit değil sabitlemeye yarayan kancalari başka bilgisayara taktiğim için takamadim bant ile yapıştırdım ama çok sağlam olmadi.

Dosya Ekleri

• 17208624815098711788930166333441.jpg
    17208624815098711788930166333441.jpg
    229,4 KB · Görüntüleme: 61
SSD sabiit ise ve önemli bir veriniz yok ise son çarelerden biri evet format gibi gözüküyor.

Herhangi bir fazladan yapmam gerek bir şey var mıdır hocam yoksa düz format mi?

Dün laptopa SSD taktım açtım hiçbir şey yapmadım kapattım sabah açtım boylebir hata verdi nasıl çözebilirim?
Not: SSD sabit değil sabitlemeye yarayan kancalari başka bilgisayara taktiğim için takamadim bant ile yapıştırdım ama çok sağlam olmadi.

CMOS reset 502 diyor şimdi bir iki saniyeliğine sonra tekrar aynı hata geliyor şimdi sıfırlayacagim.

Format atamıyorum 4 GB flash belleğim var sadece sanırım artık laptopa elvade deme vakti.

Son düzenleme:
Herhangi bir fazladan yapmam gerek bir şey var mıdır hocam yoksa düz format mi?

CMOS reset 502 diyor şimdi bir iki saniyeliğine sonra tekrar aynı hata geliyor şimdi sıfırlayacagim.

Format atamıyorum 4 GB flash belleğim var sadece sanırım artık laptopa elvade deme vakti.

4 GB'lık la da atarsın da BIOS'un sorunlu olabilir ya da BIOS pilin bitmiş olabilir.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı