Laptopa yüksek kapasiteli batarya takılır mı?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte B450M S2H MB
AMD Ryzen 5 5500 4.2 Ghz CPU
Sapphire Nitro RX 6700 10 GB GPU
XPG Gammix D30 2x8 GB RAM
Apacer AS2280P4 512GB SSD
Meslek
IT Uzmanı
Merhaba arkadaşlar, Monster Abra A5 v18.2 kullanıyorum. Pildeyken 1-1.5 saat anca gidiyor. Daha yüksek kapasiteli batarya alıp taksam sorun olur mu?

Merhaba arkadaşlar, Monster Abra A5 v18.2 kullanıyorum. Pildeyken 1-1.5 saat anca gidiyor. Daha yüksek kapasiteli batarya alıp taksam sorun olur mu?
Hayır sorun olacağını sanmıyorum. Voltaj değeri aynı olması yeterlidir. Ayrıca ısınıyor mu? bana kalırsa bence o işlere girmeyin. Gayet yeterli değer.

Bence normal gidiyor benimki 1 saat 10-15 dk arası gidiyor. Bence öyle antin kuntin işlerle uğraşmayın. Clevo kasa zaten kendi ısınmaya meyilli bir kasa.
Tongfang değil mi 18.2?

Hayır sorun olacağını sanmıyorum. Voltaj değeri aynı olması yeterlidir. Ayrıca ısınıyor mu? bana kalırsa bence o işlere girmeyin. Gayet yeterli değer.
Evet baya ısınıyor.

Cihaz ısınıyor mu kullanım esnasında?
İşlemci 50-70, Nvidia GPU kullanmamasına rağmen 45-50, batarya da tahminimce 50-70 arası bir şeydir çünkü dizime direk temas etse ısı biraz rahatsız ediyor.

İlk aldığımda 3 saat falan rahat gidiyordu, süre baya düştü. Kullanım senaryom da aynı yani.

İşlemci 50-70, Nvidia GPU kullanmamasına rağmen 45-50, batarya da tahminimce 50-70 arası bir şeydir çünkü dizime direk temas etse ısı biraz rahatsız ediyor.

İlk aldığımda 3 saat falan rahat gidiyordu, süre baya düştü. Kullanım senaryom da aynı yani.
3 Saat iyi değermiş. Ondan sonra yarı fark ile düşme yaşamışsınız. Bu değer fazla. Yetkili servis ne diyor bu duruma? iletişim sağladınız mı?

3 Saat iyi değermiş. Ondan sonra yarı fark ile düşme yaşamışsınız. Bu değer fazla. Yetkili servis ne diyor bu duruma? iletişim sağladınız mı?
Klasik Monster; değerler normal diyorlar. Önceden 3 saatti diyorum, cevap veremiyorlar.

Kullanım da aynı yani; güç tasarruf modunda parlaklık 35'te tarayıcıda takılırken %100'den %10'a kadar 3 saat ekran süresi aldığımı hatırlıyorum. Şimdi ise 5-15 parlaklık, güç tasarruf modu açık şekilde %100'den %6'ya 1 Saat - 1.5 Saat arası. Baya rezil bir değer bence.

Klasik Monster; değerler normal diyorlar. Önceden 3 saatti diyorum, cevap veremiyorlar.

Kullanım da aynı yani; güç tasarruf modunda parlaklık 35'te tarayıcıda takılırken %100'den %10'a kadar 3 saat ekran süresi aldığımı hatırlıyorum. Şimdi ise 5-15 parlaklık, güç tasarruf modu açık şekilde %100'den %6'ya 1 Saat - 1.5 Saat arası. Baya rezil bir değer bence.
Bencede. Açıkcası zaten monster markasına karşıyım. Zaten toplama ürün yapıyorlar. Pek bişey beklememek lazım. Eğer full batarya ile kullanım sağlıyorsanız değiştirebilirsiniz. Ama bana kalırsa gerek olmadığını düşünüyorum. Ev kullanımlarında full adaptör ile kullanıldığı takdirde sorun olmaz. Muhtemelen dışarı götürdüğünüz için sıkıntı yaşıyorsunuz. Dışarı için gerçekten rezil bir değer. Bu arada aynı sorunu siz yaşamıyorsunuz. Forumda gezinirken sizin gibi bir konu gördüm. Arkadaş da bu durumdan şikayetçi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı