Laptopa yüksek kapasiteli batarya takılır mı?

Bencede. Açıkcası zaten monster markasına karşıyım. Zaten toplama ürün yapıyorlar. Pek bişey beklememek lazım. Eğer full batarya ile kullanım sağlıyorsanız değiştirebilirsiniz. Ama bana kalırsa gerek olmadığını düşünüyorum. Ev kullanımlarında full adaptör ile kullanıldığı takdirde sorun olmaz. Muhtemelen dışarı götürdüğünüz için sıkıntı yaşıyorsunuz. Dışarı için gerçekten rezil bir değer. Bu arada aynı sorunu siz yaşamıyorsunuz. Forumda gezinirken sizin gibi bir konu gördüm. Arkadaş da bu durumdan şikayetçi.
Evet hocam okulda derslerde çok sorun yaşıyorum. Sadece ide açık olmasına rağmen şarj hemen bitiyor.

Son olarak Güç Tasarrufu kapalı, Parlaklık %10'da pilde kullanım sağladım. 100'den 20'ye 1 saat 40 Dakika gibi bir değer elde ettim. Kullanım esnasında Edge'den video izledim ve Atom idesi açıktı.

Son düzenleme:
Evet hocam okulda derslerde çok sorun yaşıyorum. Sadece ide açık olmasına rağmen şarj hemen bitiyor.

Son olarak Güç Tasarrufu kapalı, Parlaklık %10'da pilde kullanım sağladım. 100'den 20'ye 1 saat 40 Dakika gibi bir değer elde ettim. Kullanım esnasında Edge'den video izledim ve Atom idesi açıktı.
Anladım hocam. Ne yazık ki durum yazılımsal olmadığı için elimizden birşey gelmez. Sadece batarya değişimi söz konusu. Monster zaten batarya konusunda size attığım konuda da belirtildiği gibi zayıf. Bana kalırsa hepsinde zayıf en güzel özelliği ömür boyu bakım garantisi. Ancak çok da önemli mi bence değil.

İşlemci 50-70, Nvidia GPU kullanmamasına rağmen 45-50, batarya da tahminimce 50-70 arası bir şeydir çünkü dizime direk temas etse ısı biraz rahatsız ediyor.
Mobility center'dan güç tasarrufuna almayı dene. Ben de laptopu ilk aldığımda pilde ısınıyordu güç tasarrufuna almaya başladıktan sonra 4 saatleri görmeye başladı. Isınma falan yok hiç. Ilık zor denir. Fan sesi 0. Acer Predator kullanıyorum 2060, i7 10750H.

Mobility center'dan güç tasarrufuna almayı dene. Ben de laptopu ilk aldığımda pilde ısınıyordu güç tasarrufuna almaya başladıktan sonra 4 saatleri görmeye başladı. Isınma falan yok hiç. Ilık zor denir. Fan sesi 0. Acer Predator kullanıyorum 2060, i7 10750H.
Hep güç tasarrufunda zaten sıcaklık hep aynı. Batarya 45 Wh mı neymiş bana baya yetersiz geldi insan en azından 60 Wh falan koyar. Bu arada ısınması bir sorun teşkil eder mi?

Hep güç tasarrufunda zaten sıcaklık hep aynı. Batarya 45 Wh mı neymiş bana baya yetersiz geldi insan en azından 60 Wh falan koyar. Bu arada ısınması bir sorun teşkil eder mi?
Sorun teşkil etmez ama ısı demek yüksek güç tüketimi demek. Benimki de 50Wh ama dediğim gibi ancak 4 saati deviriyor.

Reis yüksek kapasiteli batarya taktın mı ? Taktıysan yararı oldu mu benimki de 48wh 60wh çıkarmak istiyorum.

Hep güç tasarrufunda zaten sıcaklık hep aynı. Batarya 45 wh mı neymiş bana bayağı yetersiz geldi insan en azından 60 wh falan koyar. Bu arada ısınması bir sorun teşkil eder mi?

Reis yüksek kapasiteli batarya taktın mı ? Taktıysan yararı oldu mu benimki de 48wh 60wh çıkarmak istiyorum.
Yok hocam Monster'ı satıp kurtuldum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı