İçini açma imkanım yok. Dışarıdan da pek belli olmuyor. Merakımın neden olduğuna geleyim, laptopun sağ tarafı çok çok az havada kalıyor ve nedenini bilmiyoruz. Önceki konularıma bakarsanız görme ihtimaliniz var.
Laptop'u aldığım günden beri gözle görülür bir yavaşlama gözlemlemedim.Dışarıdan belli olmuyorsa fiziksel şekilde anlamanın bir yolu yok. Performansına bakarak yorum yapmak mümkün olabilir.
Performanstan kastı sistem performansı yerine şarj performansı. Geç dolması hızlı bitmesi, dolum sırasında aşırı ısınma olması, ileri durumlarda koku dahi yapması vs vs.Laptop'u aldığım günden beri gözle görülür bir yavaşlama gözlemlemedim.
Geç dolması değil de hızlı bitmesi var. Ki laptopu zaten nerdeyse hep şarjda kullanıyorum. Isınma olayı normal durumlarda koku vb. yok. Bakıldığı zaman laptopun vaat ettiği süre normal kullanım 9 saat. Hiç oturup test etme fırsatım olmadı hep sarjda kullandım.Performanstan kastı sistem performansı yerine şarj performansı. Geç dolması hızlı bitmesi, dolum sırasında aşırı ısınma olması, ileri durumlarda koku dahi yapması vs vs.
O vaat ettiği süreyi veremez genelde, en iyi ihtimalle 6-7 saat verir performanstan feragat ederseniz. Dediklerinize göre bataryada sorun olduğunu düşünmüyorum şişmesinden neden şüphe etmiştiniz?Geç dolması değil de hızlı bitmesi var. Ki laptopu zaten nerdeyse hep şarjda kullanıyorum. Isınma olayı normal durumlarda koku vb. yok. Bakıldığı zaman laptopun vaat ettiği süre normal kullanım 9 saat. Hiç oturup test etme fırsatım olmadı hep sarjda kullandım.
Şişme konusunda laptopun sağ alt kısmı çok çok az havaya kalktığı için şüpheye düştüm. Diğer nedenlerden çok bu daha olası geldi.O vaat ettiği süreyi veremez genelde, en iyi ihtimalle 6-7 saat verir performanstan feragat ederseniz. Dediklerinize göre bataryada sorun olduğunu düşünmüyorum şişmesinden neden şüphe etmiştiniz?
Atmış olduğunuz konuya göre batarya sağlığı %100.Konu 'laptop batarya sağlığı nasıl kontrol edilir ve yükseltilir?' Rehber: Laptop batarya sağlığı nasıl kontrol edilir ve yükseltilir?
Bu yazıda gösteriliyor. Pil sağlığına bakarak bir çıkarım yapabilirsiniz.
İçini açma imkanım yok. Dışarıdan da pek belli olmuyor. Merakımın neden olduğuna geleyim, laptopun sağ tarafı çok çok az havada kalıyor ve nedenini bilmiyoruz. Önceki konularıma bakarsanız görme ihtimaliniz var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.