Laptopda görüntü bozulması

OzanOzates

Hectopat
Daha fazla  
HP Pavilion 15-CX0032NT laptopu kullanmaktayım. Birkaç gün önce laptop ekranı aniden karardı ancak sistem açıktı (açık olan müziğim hala devam etmekte, Discord'dan konuştuğum arkadaşlarımla hala konuşabilmekteydim). Bu sıkıntı devam edince ekran kartı güncellemelerini vb. driverleri tekrar yükledim ancak düzelmedi aynı şekilde devam etti. Sonrasında sisteme format attım driverlerı güncelledim ve Intel HD Graphics'in bozulduğundan şüphe ettiğim için Intel ekran kartının güç modunu maksimum pil ömrüne çektim ve NVIDIA ayarlarından genel olarak kullandığım yazılımları NVIDIA ekran kartıyla açılması için ayarladım. Böylece Intel üzerindeki yükü azaltabileceğimi düşündüm. Bunu yaptığım zaman siyah ekran sıkıntısı büyük oranda geçti 1-2 kere yaşamama rağmen rahatsız eder bir boyutta değil. Ancak bu sefer de ekte verdiğim sıkıntı olmaya başladı. Yardımınızı bekliyorum.
Not: DDU kullanarak driverlerı silip tekrar kurdum.

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2020-03-29 114647.png
    Ek Açıklama 2020-03-29 114647.png
    782 KB · Görüntüleme: 91
Garantisi devam ediyorsa geri götürün. Ekran kartınız yıpranmaya başlamış gibi gözüküyor

Şu an kullandığım laptop değişim ürünü ve geleli yaklaşık 1 sene oldu ancak garantiyi kontrol ettiğimde garanti dışı olduğunu gösteriyor. Mantıksız gelmesine rağmen ürün garanti dışı.
Bunu bir tek Farmville'de mi yaşatıyor? Başka tarayıcıda yaşatıyor mu, başka oyunda vs?

Denk geldiğim kadarıyla Discord uygulamasında da bu sıkıntı var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı