Laptop'da Wi-Fi hızım düşük

675849

Centipat
Arkadaşlar TurkNet 100 Mbit internet var. Telefonla 5GHz'e bağlanıyorum 120 gösteriyor Speedtest. Bilgisayardan 50 veriyor. Görev Yöneticisi üzerinden ağa bakıyorum kullanan hiçbir uygulama yok. Son 2 gündür böyle. Bilgisayarımda kablosuz bağlantıyla alakalı bir sorun var mı diye MyASUS üzerinden test yapıyorum. Wi-Fi ile alakalı hiçbir sorun bulunmuyor. Yardımcı olmanızı rica ediyorum. (laptop)

Arkadaşlar TurkNet 100 Mbit internet var. Telefonla 5GHz'e bağlanıyorum 120 gösteriyor Speedtest. Bilgisayardan 50 veriyor. Görev Yöneticisi üzerinden ağa bakıyorum kullanan hiçbir uygulama yok. Son 2 gündür böyle. Bilgisayarımda kablosuz bağlantıyla alakalı bir sorun var mı diye MyASUS üzerinden test yapıyorum. Wi-Fi ile alakalı hiçbir sorun bulunmuyor. Yardımcı olmanızı rica ediyorum. (laptop)
IP çakışması olabiliyor. Bende yaşadım.
Bunu uygulayın.

IP çakışması o zaman.
denedim bütün adımları hız yine düşük

denedim bütün adımları hız yine düşük
ip manuel olarak atadım direkt internet gitti zaten. geri otomatiğe çektim. ip ataması otomatik dhpc idi zaten. baştaki komutları yazıp 2 kere yeniden başlattım yine düşük

IP çakışması o zaman.
yardımınıza gerçekten ihtiyacım var. çok sinir bozucu bir durum. cs oynayamaz oldum ağ dalgalanması ve düşük hız yüzünden

IP çakışması o zaman.
az önce manuel ayarlamayı yaptım bir test sonucu 95 veriyor bir 85 veriyor bir 65 veriyor art arda 3dk içerisinde. dalgalanma çok fazla

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı