Laptopla mining yapılır mı?

GTX 1070 Max-Q ekran kartina sahip laptop ile ETH mining yapiyorum. Ortalama 34mh/s kaziyor, 70 derecede calisiyor. Hem cooler Booster'i acip, hem de altina USB Fan'lar takinca bir prolem yasamadim. Normalde oyun oynarken GPU 90 derecelere cikiyor, o yuzden 70 dereceler laptop için fena degil.

Tek Kart'la, Laptop'la mining olmaz yazisini copy/paste yazip her basligin altina, gozleri patlaya patlaya, heyecan dolu bir sekilde yapistiran zihniyet once bir deneyip yanilsin, ondan sonra konussun.

Bosta duran bir Gaming PC (2 ekran karti - 2080 Ti + 1080) + Laptop (1070 Max-Q)ile aylik ortalama $450 civarinda rakam elde edilebilir.
hocam link ekledim konuyla ilgili bilgi verirseniz sevinirim.
1 aydır 1660 Tİ ile mining yapıyorum. 1 ayda getirisi 700 TL.
hocam link ekledim konuyla ilgili bilgi verirseniz sevinirim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı