Laptoplar indirime girer mi?

Contravolta243

Femtopat
Daha fazla  
Henüz almaya karar vermedim. Almak isteyenler merak ederler diye bu konuyu açmak istedim. 11.11 indirimi olur mu? Black Friday indirimlerinde aşağıdaki modellerde ne kadar indirim olur?

Son olarak bu modeller arasındaki fiyat farkına değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam attığınız modeller aynı ikisi de ama laptoplar genelde pek indirime girmez. Eğer öğrenci değilseniz ve amacınız oyunsa masaüstü toplayın. Şahsen öğrenci veya çok gezen birisi değilseniz laptop önermem.

Hocam attığınız modeller aynı ikisi de ama laptoplar genelde pek indirime girmez. Eğer öğrenci değilseniz ve amacınız oyunsa masaüstü toplayın. Şahsen öğrenci veya çok gezen birisi değilseniz laptop önermem.
Kusura bakmayın hocam aynlı linki iki kez atmışım.
Maalesef öğrenciyim.Amacım tamamen oyun değil Blender üzerinden modelleme ve Unreal Engine 5 projesine çalışmak istiyorum.

Kusura bakmayın hocam aynlı linki iki kez atmışım.
Maalesef öğrenciyim. Amacım tamamen oyun değil Blender üzerinden modelleme ve Unreal Engine 5 projesine çalışmak istiyorum.

Hocam aradaki fiyat farkıyla 5070 alın değer. Bende öğrenciyim birkaç aya bende değiştireceğim laptopu 5070 alacağım 5060 almayın bütçe 5070'e yetiyorsa.

Henüz almaya karar vermedim. Almak isteyenler merak ederler diye bu konuyu açmak istedim. 11.11 indirimi olur mu? Black Friday indirimlerinde aşağıdaki modellerde ne kadar indirim olur?

Son olarak bu modeller arasındaki fiyat farkına değer mi?
Geçtiğimiz değil ondan önceki haftasonu hepsiburada da laptoplarda yizde 5 indirim vardi. 5060 li model 53 bin 5070li model 59 bin liraydı. O gun kartımın bilgilerini girerken kampanyayi bitirdiler alamadim. O fiyati gördükten sonra 3 4 bin fazla veripte almakta istemedim. Git gide üstüne koyuyorlar dunden bugune yuzde 10 luk bi zam yaptilar gamegaraj. Kasım indirimlerini bekliyorum mecbur. Duruma göre hala fiyat performans ürünü olarak kalirsa gg alicam yoksa bilindik markalari 1 2 bin daha fazla verip tercih edecegim. Aceleniz yoksa beklemenizde fayda vardir. Bugun 62 verip aldiginiz laptop kasimda gene 53 54 seviyelerine inerse canınız sıkılır. En azından benim düşüncem böyle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı