Laptoplarda dahili klavye nasıl devre dışı bırakılır?

namo011

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, laptop için aldığım klavyeyi, dahili klavyenin üstüne koyup kullanmak istiyorum harici monitörüm yok masanın üzerine koyduğum zaman ekran uzak kalıyor oyun oynarken.
Google'dan biraz araştırdım, Aygıt Yöneticisi'nden devre dışı bırakma kapalı, klavyenin bir kodunu alarak otomatik sürücü yüklemesini de kapatmama rağmen tekrar laptop aktif ediyor klavyenin Flex kablosunu çıkarmadan herhangi bir yöntem var mı dahili klavyeyi kapatmak için?

Merhaba, laptop için aldığım klavyeyi, dahili klavyenin üstüne koyup kullanmak istiyorum harici monitörüm yok masanın üzerine koyduğum zaman ekran uzak kalıyor oyun oynarken.
Google'dan biraz araştırdım, Aygıt Yöneticisi'nden devre dışı bırakma kapalı, klavyenin bir kodunu alarak otomatik sürücü yüklemesini de kapatmama rağmen tekrar laptop aktif ediyor klavyenin Flex kablosunu çıkarmadan herhangi bir yöntem var mı dahili klavyeyi kapatmak için?
Bazı laptoplarda BIOS üzerinden dahili klavye devre dışı bırakılabiliyor:

1. Bilgisayarınızı kapatın ve tekrar açın.
  2. Başlangıçta BIOS'a (UEFI) giriş yapmak için genellikle F2 ya da Del tuşuna basın (bazen farklı olabilir, laptop modelinize göre değişebilir).
  3. BIOS menüsünde Advanced veya Configuration sekmesine gidin.
  4. Eğer BIOS'unda bir Internal Keyboard veya Built-in Keyboard seçeneği varsa, bu ayarı Disabled olarak değiştirin.
  5. Değişiklikleri kaydedip BIOS’tan çıkın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Aygıt Yöneticisi'nden kaldırabilirsiniz.

Bazı laptoplarda BIOS üzerinden dahili klavye devre dışı bırakılabiliyor:

1. Bilgisayarınızı kapatın ve tekrar açın.
  2. Başlangıçta BIOS'a (UEFI) giriş yapmak için genellikle F2 ya da Del tuşuna basın (bazen farklı olabilir, laptop modelinize göre değişebilir).
  3. BIOS menüsünde Advanced veya Configuration sekmesine gidin.
  4. Eğer BIOS'unda bir Internal Keyboard veya Built-in Keyboard seçeneği varsa, bu ayarı Disabled olarak değiştirin.
  5. Değişiklikleri kaydedip BIOS’tan çıkın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Yorumunuz İçin Teşekürler biosumda bu ayarlar mevcut değil.
Aygıt Yöneticisi'nden kaldırabilirsiniz.
Aygıt Yöneticininden kaldırıyorum değişkliklerin uygulanması için yeniden başlattırıyor bilgisayarı ama herhangi bir değişiklik olmuyor

Yorumunuz için teşekkürler BIOS'umda bu ayarlar mevcut değil.

Aygıt yöneticininden kaldırıyorum değişkliklerin uygulanması için yeniden başlattırıyor bilgisayarı ama herhangi bir değişiklik olmuyor.

Hocam yeniden başlatmanıza gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı