Laptoplarda kablolu 1000MBPS hız nasıl alınır?

Messi3

Attopat
Katılım
7 Nisan 2024
Mesajlar
55
Laptoplarda ekstra bağlantı takmadan direkt Ethernet yerine kabloyu sokup 1000MBPS hız almak istiyorum. Bu tip laptoplar pahalı mı oluyor yani 20bine falan var mıdır ASUS'un falan böyle? Yoksa illa kablosuz mu girmek gerek? Oyun için değil günlük işler için laptop.
 
Günümüzde çoğu laptop portu 1 Gigabit destekli olarak geliyor, üst cihazlar 2.5 gigabit geliyor. Standartı 1 Gigabit oldu diyebiliriz alt sınıf bir ürün almazsanız, onlar bile 1 Gigabit'e geçti çoğu. Düşündüğünüz ürün paylaşırsanız kontrol edelim.
 
Mesela Vatan'dan şunları inceledim. Oyun oynamayacağım için ekran kartı önemli değil benim için. Önemli olan Laptop'un hızı, internet hızı.


 
Mesela Vatan'dan şunları inceledim. Oyun oynamayacağım için ekran kartı önemli değil benim için. Önemli olan laptopun hızı, internet hızı.



Bu ürünlerin Ethernet portu bulunmuyor.
 
Daha yukarı fiyatlara bakmadım bütçe yetmiyor.

Dönüştürücü alabilirsiniz, Type-C to Ethernet dönüştürücüleri satın almak bir seçenek veya Ethernet portu olan farklı bir laptop düşünebilirsiniz.

Ekstra olarak Wi-Fi üstünden de yüksek hızlar alabilirsiniz, attığınız ASUS laptoplar Wi-Fi 6 destekli. Modeminiz iyi ise kabloya gerek duymadan halledebilirsiniz.
 

Geri
Yukarı