- Makaleler
- 1
Yok ya direkt mini-LED var demiş.
Satın alanlardan da 2 kişi mini-LED olduğunu belirtmiş.
Yani umarım öyledir zaten hocam eğer öyleyse çağ atlatır deneyim olarak.
Yok ya direkt mini-LED var demiş.
Satın alanlardan da 2 kişi mini-LED olduğunu belirtmiş.
Bilmiyorum hocam ben de çok anlamadım her yerde farklı bir şey söylüyor gelince bakıcam artık bu mini-LED olayını bir programla vs. görebiliyor muyum yoksa sadece kutu içinden çıkan belgelerle mi bakabilirim.Yani umarım öyledir zaten hocam eğer öyleyse çağ atlatır deneyim olarak.
Bilmiyorum hocam ben de çok anlamadım her yerde farklı bir şey söylüyor gelince bakıcam artık bu mini-LED olayını bir programla vs. görebiliyor muyum yoksa sadece kutu içinden çıkan belgelerle mi bakabilirim.
Yanlardan aydınlatma oluyorsa ışık sızması olmuş olmuyor muydu hocam?Simsiyah bir görüntü açın. Sadece düz siyah olsun başka bir şey olmasın. Eğer yanlardan bir aydınlatma görüyorsanız mini-LED değildir çünkü mini-LED ise siyah renkte piksel çalıştırmayacağı için ekran simsiyah olur.
Yanlardan aydınlatma oluyorsa ışık sızması olmuş olmuyor muydu hocam?
Biraz baktım da ölçüm cihazı gerekiyormuş galiba bunun içinHocam merhaba laptop geldi hatta şu an Acer'dan yazıyorum daha oyun vs. yükleyemedim fakat ekran olayını hala anlayamadım eğer 1000 nit ise mini-LED oluyormuş bunu öğrendim ama 1000 nit olup olmadığını laptopun nasıl anlayacağımızı öğrenemedim.
Technopat şu resmini attığım uygulamayı kullanıyor nit değerini öğrenmek için
uygulamanın neresinden bakacağımı hala bulamadım açıkçası
Kendi inceledikleri mini-LED olarak geçen laptoplar 700 nit civarı veriyor bu uygulamada.
Hocam merhaba laptop geldi hatta şu an Acer'dan yazıyorum daha oyun vs. yükleyemedim fakat ekran olayını hala anlayamadım eğer 1000 nit ise mini-LED oluyormuş bunu öğrendim ama 1000 nit olup olmadığını laptopun nasıl anlayacağımızı öğrenemedim.
Technopat şu resmini attığım uygulamayı kullanıyor nit değerini öğrenmek için
uygulamanın neresinden bakacağımı hala bulamadım açıkçası
Kendi inceledikleri mini-LED olarak geçen laptoplar 700 nit civarı veriyor bu uygulamada.
Biraz baktım da ölçüm cihazı gerekiyormuş galiba bunun için
Şuradan baktığımda IPS olduğu yazıyor.Detaylı donanım raporu alıp panelin üretim modelinden bakabilirsiniz. Buna nasıl bakıldığını hatırlamıyorum uzun zamandır Windows makine kullanmadım ne yazıkki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.