Laptoplarda soğutucu mu stant mı?

• Konuyu başlatan Woex
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 328

Woex

Kilopat
Daha fazla  
Şu anda kullandığım soğutucu eski zamanlardan kalma 100 200 TL'lik eski bir soğutucu. Sesi az da olsa sesinden rahatsız oluyorum. Şu anda kullandığım laptop ise HP Victus 15 RTX 3050 i5 12450H modeli. Sizce 400 500 TL laptop soğutucusu mu almalıyım yoksa yeni Gaming laptoplarda gerek yok deyip stant alıp stantla mı kullanmalıyım? Hangisi daha çok işe yarar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda kullandığım soğutucu eski zamanlardan kalma 100 200 TL'lik eski bir soğutucu sesi az da olsa sesinden rahatsız oluyorum şu anda kullandığım laptop ise HP Victus 15 RTX 3050 i5 1240h modeli sizce 400 500 TL laptop soğutucusu mu almalıyım yoksa yeni Gaming laptoplarda gerek yok deyip stant alıp stantla mı kullanmalıyım. Hangisi daha çok işe yarar.

Soğutucu alsanda bir etki olmayacak stant al fanlar altı iyi hava alsa bile yeterlidir.

Şu anda kullandığım soğutucu eski zamanlardan kalma 100 200 TL'lik eski bir soğutucu sesi az da olsa sesinden rahatsız oluyorum şu anda kullandığım laptop ise HP Victus 15 RTX 3050 i5 1240h modeli sizce 400 500 TL laptop soğutucusu mu almalıyım yoksa yeni Gaming laptoplarda gerek yok deyip stant alıp stantla mı kullanmalıyım. Hangisi daha çok işe yarar.

Soğutucu standlarda var biraz koyarak onları da alabilirsiniz bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı