Laptopta 1 saniyelik donma oluyor

mustafa kkkkkkkk

Hectopat
Birkaç gündür bilgisayarda böyle anlık donmalar oluyor. Oyunda falan değil yani masaüstünde gezerken de mouse falan her şey donuyor. 1 saniye sonra devam ediyor. Bu ara ara oluyor acaba NVIDIA'nın yeni güncellemesini yaptım diye olabilir mi ya da ne yapmalıyım?

Aynı sorun bende de var. RTX 3080 Ekran kartına güncelleme yapmadım. NVIDIA taraflı gibi durmuyor bendeki sorun. Intel ekran kartını güncelledim geçen hafta. 1 haftadır böyle bende de. Windows olay görüntüleyicisinde baktığımda da dahili ekran kartında Memory exception hatası olarak görünüyor. DDU ile sürücüleri kaldırıp Windows'un kendi yüklediği sürücüyle kullanmam gerekiyor sanırım. Eğer ki sizde de Intel dahili ekran kartı varsa onu güncellediyseniz ondan kaynaklıda olabilir. Windows olay görüntüleyicisinde donma anında ne gerçekleşmiş görebilirsiniz. Oradan bir bakın ona göre öneri yapalım.

dediklerini anladım fakat olay görüntüleyicisinde tam olarak nereye bakmam gerektiğini pek anlamadım bende RTX 4050 var sorunun nvidia kaynaklı olduğunu düşünüp güncellemeyi tekrar kurdum.(Ben nvidia app kullanıyorum) Böyle sürekli olan bir şey değil ama gün içinde 4-5 defa oluyor. İntel ekran kartı yok işlemci var.

Intel ekran kartı yok işlemci var.

Aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştırıcısı kısmının ekran görüntüsünü alıp paylaşabilir misiniz?

Dediklerini anladım fakat olay görüntüleyicisinde tam olarak nereye bakmam gerektiğini pek anlamadım

Olay görüntüleyicisinde bu iki kısımda yer alan info, warning ve error içeriklerine teker teker bakın. Ekran kartıyla alakalı olanlar zaten açıklama kısmında belli ediyor.

Buna benzer hatalar yer alır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…