Laptopta 2. AMD ekran kartı devreye girmiyor

AlihanTR/01

Decapat
Laptop kullanıyorum 2.ekran kartına geçmiyor driverlardan da denedim olmuyor. BIOS'ta Dual Graphics seçili normalde hangisini seçmeliyim diğer ekran kartının çalışması için?

Dosya Ekleri

• 20201030_205123.jpg
    20201030_205123.jpg
    56,2 KB · Görüntüleme: 121
Benim bilgisayarımdada aynı problem var idi pil ayarlarından güç seçeneklerine girin sonra oradaki planların birini seçip planı düzenleye basın oradanda gelişmiş güç ayarlarını değiştir geçişli grafikler olacak orada ikisinde de pildede prizdede performansı en üst düzeye getir olmalı.

Çalışmadığına nasıl kanaat getirdiniz.

Görev yöneticisinden izliyorum oyundayken grafik kartını kullanıyor.
Benim bilgisayarımdada aynı problem var idi pil ayarlarından güç seçeneklerine girin sonra oradaki planların birini seçip planı düzenleye basın oradanda gelişmiş güç ayarlarını değiştir geçişli grafikler olacak orada ikisinde de pildede prizdede performansı en üst düzeye getir olmalı.

Yaptım olmadı.
Dual Graphics kalsın.

Ama böylede her oyunu grafik kartından oynadıgım için genellikle 20 FPS oluyor.
Grafik kartını devre dışı bırakamaz mıyım görev yöneticisinden devre dışı bırakınca olmuyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı