Laptopta 88 derece İşlemci sıcaklığı normal mi?

musabemiroztop

Decapat
Excalibur G770 4 gün önce aldım i5 10. Nesil GTX1650 ekran kartı 16 GB RAM'i var saat 18.00'dan beri indirme yapıyorum. Oyun kuruyorum, oyun oynuyorum. Az önce LOL oynarken ısıya bakayım dedim işlemci sıcaklığı 80-88 arasında gidip geliyordu. Normal mi bu değer?

Prime95 ile 15 dakikalık teste bırakın ve laptop hava boşluklarını kapatmadığınızdan emin olun. Excalibur serisinde bu sıcaklıklar normal, malzeme kalitesi pek iyi değil.

Bildiğim kadarı ile 90 dereceye kadar normal kabul ediliyor.

Bizimki 95 derece. Normal ama ben çok rahatsız oluyorum yüksek sıcaklıkta hele şu an havalar bayağı sıcak.

Prime95 ile 15 dakikalık teste bırakın ve laptop hava boşluklarını kapatmadığınızdan emin olun. Excalibur serisinde bu sıcaklıklar normal, malzeme kalitesi pek iyi değil.

Ayıp

Bende excalibur kullanıyorum g7k kullanıyorum aralıksız 3-4 saat oyun oynuyorum bilgisayarı sabah acıyorum ertesi gün sabaha kadar hatta downloada bırakıyorum 48-50 saat hiç kapanmadığı oluyor.Bana mısın demiyor bulundğum şehir de sıcaklık değerleri de 41-42 derecece biraz yargısız infaz olmuş

@kurugulhan kapanmaması sıcaklık değerlerinin iyi olduğunu mu gösteriyor? Prime95 ile 15 dakika testte bırakıp sıcaklık değerlerinin resmini atar mısınız lütfen.

@kurugulhan kapanmaması sıcaklık değerlerinin iyi olduğunu mu gösteriyor? Prime95 ile 15 dakika testte bırakıp sıcaklık değerlerinin resmini atar mısınız lütfen.

24 dakika çalıştı prime.80 dereceyi geçmedi işlemci sıcaklığı.Günlük hayatta işlemci ve ram'i ve işlemciyi %100'e çıkartacak oyun yada program var mı ? Orası da tartışılır.Sıcaklık değerlerinin fotoğrafını almak aklıma gelmedi yarın tekrardan test yapar sıcaklık değerlerini eklerim inanmazsanız.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    307,4 KB · Görüntüleme: 139
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…