Elektirkçiden bahsediyoruzbilgisayar tamircisindende iyi lehim yapar. Adamların hayatı lehimle geçmiş ne anlatıyorsun?
O sizin dediğiniz elektronikçi olmasın

Mahallenizdeki elektrikçi lehim yapıyor diye hepsini aynı mı sandınız?
Elektirkçiden bahsediyoruzbilgisayar tamircisindende iyi lehim yapar. Adamların hayatı lehimle geçmiş ne anlatıyorsun?
Elektronikçi bul da görelim üstadO sizin dediğiniz elektronikçi olmasınHangi elektrikçi lehim yapıyor daha doğrusu meslekleri tesisat ve kablo üzerine. Neyi neye lehimleme yapıyor bir söyler misiniz
O sizin dediğiniz elektronikçi olmasınHangi elektrikçi lehim yapıyor daha doğrusu meslekleri tesisat ve kablo üzerine. Neyi neye lehimleme yapıyor bir söyler misiniz
Neden hocam?Sen takamazsın onu evde olmaz.
Eğer lehim yapmayı bilmiyorsan anakartı kısa devreye düşürürsün. Tavsiyem bunu bir elektrikçiye yaptırt. Parçayı götür abi bunu lehimler misin de. Bilgisayar tamircisine götürürsen saçma fiyatlar verir.
CR2032 tutucudaki bacaklar anakarttaki artı eksi kısımlarına yetişmiyorsa kabloyla da uzatıp lehimleyebilirsin, ben öyle yapmıştım.
Başka devreyle birleşir ise kısa devre olabilir.Neden hocam?
Lehim yapmayı biliyorum biraz ama daha önce hiç kart üzerine lehim yapmadım basittir diye umuyorum.
Nasıl kısa devre olacak onu anlayamadım?
Başka devreyle birleşir ise kısa devre olabilir.
Nasıl olmuyor?Her laptopta olmayabiliyor.
Nasıl olmuyor?
Pilin var olması devreyi tamamlar, anakartta gücün olması demektir.
Yanlışlıkla elin kayar farklı 2 küçücük bir diyotu kısa devreye düşürebilirsin.Neden hocam?
Lehim yapmayı biliyorum biraz ama daha önce hiç kart üzerine lehim yapmadım basittir diye umuyorum.
Nasıl kısa devre olacak onu anlayamadım?
Yetişir hocam galiba.
Elektronikçi bul da görelim üstatTesisatçı demedim elektrikçi dedim. Herhangi bir elektrikçiye götürse yapar. Neden anlamamakta ısrarcısınız? Gidin 600-700 lira verin arkadaşa gitsin tamircide yaptırtsın? Para ağaçtan toplanıyormuş gibi yazmanız yok mu? Beni benden alıyor.
Ne alakası var elektrikçi dediğin kişi lehim bilmeli zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.